Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UDMUR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6739
UDMUR United Generations Sittard
JOS Tactiek JOS
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten very good
adequate Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Prestes passt de bal met de wreef. Matusewicz heeft problemen om de bal te vangen. Schiavone rent richting de bal. Peters onderschept slim de pass. Peters schiet op doel. Granza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Granza trapt de bal weg. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg haalt uit met een fantastische trap. Markus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 1:0

4e minuut.
Kohn rent richting de bal. Kohn met een sublieme pass. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Peters schiet op doel. Granza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Prestes passt de bal in één keer door. Sundberg is nu in balbezit. Peters onderschept slim de pass. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters draait met de bal, schiet en ... Granza bokst de bal weg. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDMUR - United Generations Sittard 1:1

12e minuut.
Peters met een sublieme pass. Zoetebier is nu in balbezit. Zoetebier geeft een lange en hoge pass. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. Granza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Prestes met een sublieme pass. Sundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn begaat een overtreding. Kohn krijgt een gele kaart. Sundberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Peters kopt de bal weg. Kohn is nu in balbezit. Kaktus verovert de bal door een tackle van achteren. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schiavone is nu in balbezit. Peters onderschept slim de pass. Peters haalt uit met een fantastische trap. Granza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Proper geeft de bal voor. Inworp. Kohn met de inworp. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Simons passt de bal met de wreef. Terpstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terpstra geeft de bal voor. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap. Granza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gavin is nu in balbezit. Peters tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peters krijgt een gele kaart. Gavin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons onderschept slim de pass. Simons probeert naar een medespeler te passen. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 1:2

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sundberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Heitinga geeft een lange en hoge pass. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters draait met de bal, schiet en ... Granza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 1:3

32e minuut.
Peters met de inworp. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn rent richting de bal. Sundberg rent richting de bal. Sundberg schiet op doel. Markus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kohn met een sublieme pass. Sundberg probeert de bal aan de voet te houden. Simons rent richting de bal. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. Granza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 56%, United Generations Sittard 44%.
UDMUR - United Generations Sittard 1:3

49e minuut.
Sundberg draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Markus trapt de bal weg. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Granza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 1:4

51e minuut.
Inworp. Peters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prestes is nu in balbezit. Peters onderschept slim de pass. Peters haalt uit met een fantastische trap. Granza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Granza trapt de bal weg van het doel. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Granza speelt de bal door. Sundberg rent richting de bal. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters haalt uit met een fantastische trap. Granza bokst de bal weg. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 1:5

60e minuut.
Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk geeft de bal voor. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters schiet op doel. Granza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 1:6

62e minuut.
Wideradzki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Peters onderschept slim de pass. Prestes onderschept slim de pass. Prestes passt de bal met de wreef. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg schiet op doel. Markus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sundberg is nu in balbezit. Sundberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
van Bruggen is nu in balbezit. van Bruggen passt de bal zonder na te denken. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. Granza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 1:7

77e minuut.
Kaktus rent richting de bal. Kaktus geeft een hoge lob. Sundberg is nu in balbezit. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Heitinga is nu in balbezit. Heitinga geeft de bal voor. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. Granza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 1:8

83e minuut.
Kaktus passt de bal zonder na te denken. Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz geeft de bal voor. Sundberg rent richting de bal. Sundberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 2:8

86e minuut.
Peters rent richting de bal. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters onderschept slim de pass. Peters draait met de bal, schiet en ... Granza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - United Generations Sittard 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 59%, United Generations Sittard 41%.
UDMUR - United Generations Sittard 2:9