Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lőricz Rubint Stadion
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4983
Diósgyőri Csibészek Akadémiája S.C.S.C.C.
copygeneral Tactiek 442_V01
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 31.4
solid Schieten average
good Passen weak
weak Verdedigen average


5e minuut.
Bezerédi geeft de bal voor. Jelovac kopt de bal weg. Chlupáč probeert naar een medespeler te passen. Jelovac is nu in balbezit. Jelovac draait met de bal, schiet en ... Deniau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jelovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelovac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ruiz Moñino met een sublieme pass. Grasset rent richting de bal. Met opzet legt Vékey zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vékey moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vékey schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Chlupáč de bal onder controle te krijgen. Chlupáč probeert naar een medespeler te passen. Krauze rent richting de bal. Csáki verovert de bal door een tackle van achteren. Csáki schiet op doel. Deniau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - S.C.S.C.C. 1:0

24e minuut.
Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki passt de bal zonder na te denken. Chlupáč met een sublieme pass. Jelovac is nu in balbezit. Jelovac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - S.C.S.C.C. 2:0

26e minuut.
Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck geeft een lange en hoge pass. Charpentier heeft problemen om de bal te vangen. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bezerédi is nu in balbezit. Bezerédi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Charpentier de bal. Jelovac rent richting de bal. Jelovac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Henri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Grasset rent richting de bal. Sobieszewski onderschept slim de pass. Sobieszewski geeft een lange en hoge pass. Jelovac probeert de bal met de borst te controleren. Jelovac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karinthy onderschept slim de pass. Karinthy geeft een lange en hoge pass. Jelovac kopt de bal weg. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ruiz Moñino met een sublieme pass. Chlupáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlupáč speelt de bal door. Jelovac rent richting de bal. Jelovac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 42%, S.C.S.C.C. 58%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - S.C.S.C.C. 2:0

54e minuut.
Chlupáč probeert naar een medespeler te passen. Karinthy rent richting de bal. Karinthy passt de bal met de wreef. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chlupáč passt de bal in één keer door. Gajáry geeft de bal voor. Klungelig pakt Charpentier de bal. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki haalt uit met een fantastische trap. Deniau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Karinthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinthy geeft een lange en hoge pass. Jelovac is nu in balbezit. Jelovac schiet op doel. Deniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Karinthy is nu in balbezit. Karinthy passt de bal zonder na te denken. Jelovac is nu in balbezit. Jelovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - S.C.S.C.C. 3:0

64e minuut.
Klungelig pakt Chlupáč de bal. Chlupáč speelt de bal door. Jelovac is nu in balbezit. Jelovac haalt uit met een fantastische trap. Deniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - S.C.S.C.C. 4:0

65e minuut.
Krauze is nu in balbezit. Krauze geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bezerédi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csáki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Deniau met een harde bal richting middenveld. Daar is Chlupáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlupáč passt de bal zonder na te denken. Karinthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinthy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chlupáč passt de bal zonder na te denken. Charpentier is nu in balbezit. Jelovac verovert de bal door een tackle van achteren. Jelovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - S.C.S.C.C. 5:0

77e minuut.
Gajáry geeft de bal voor. Jelovac rent richting de bal. Henri begaat een overtreding. Jelovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Jelovac wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Karinthy kopt de bal weg. Klungelig pakt Jelovac de bal. Henri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jelovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jelovac neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - S.C.S.C.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 24%, S.C.S.C.C. 76%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - S.C.S.C.C. 6:0