Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arrubium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2176
Arrubium Măcin Althea Arad
5-3-2 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Opatrný rent richting de bal. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moisoiu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roch zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uyanık is nu in balbezit. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný schiet op doel. Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 1:0

5e minuut.
Opatrný verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal in één keer door. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Măldărăşanu trapt de bal weg. Roch speelt de bal door. Góngora met een sublieme pass. Opatrný rent richting de bal. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 2:0

9e minuut.
Roch onderschept slim de pass. Roch probeert naar een medespeler te passen. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný schiet op doel. Măldărăşanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 3:0

10e minuut.
Mareş rent richting de bal. Mareş met een sublieme pass. Neag controleert de bal met de borst. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu geeft de bal voor. Góngora met een sublieme pass. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Moisoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık met een sublieme pass. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. Moisoiu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Góngora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uyanık krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Moisoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opatrný rent richting de bal. Opatrný passt de bal met de wreef. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Olivos passt de bal zonder na te denken. Roch is nu in balbezit. Roch geeft de bal voor. Opatrný maakt een snoekduik en kopt de bal. Măldărăşanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 4:0

21e minuut.
Lucaciu probeert naar een medespeler te passen. Vişinoiu rent richting de bal. Opatrný verovert de bal door een tackle van achteren. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 5:0

26e minuut.
Mareş kopt de bal weg. Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık speelt de bal door. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uyanık rent richting de bal. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 6:0

27e minuut.
Klungelig pakt Lucaciu de bal. Uyanık onderschept slim de pass. Uyanık speelt de bal door. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu bokst de bal weg.

30e minuut.
Doeltrap. Măldărăşanu trapt de bal weg van het doel. Góngora speelt de bal door. Opatrný rent richting de bal. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Olivos is nu in balbezit. Olivos geeft een hoge lob. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Moisoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Góngora zal de hoekschop nemen. Uyanık krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 15%, Althea Arad 85%.
Arrubium Măcin - Althea Arad 6:0

47e minuut.
Opatrný rent richting de bal. Opatrný probeert naar een medespeler te passen. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 7:0

50e minuut.
Góngora verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 8:0

51e minuut.
Roch geeft de bal voor. Moisoiu kopt de bal weg. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Góngora geeft de bal voor. Uyanık kopt de bal weg. Moisoiu heeft problemen om de bal te vangen. Opatrný rent richting de bal. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mareş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivos rent richting de bal. Olivos met een sublieme pass. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lesiak geeft de bal voor. Kufa is nu in balbezit. Kufa passt de bal met de wreef. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Măldărăşanu trapt de bal weg. Olivos geeft een lange en hoge pass. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uyanık rent richting de bal. Uyanık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 9:0

66e minuut.
Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu geeft een lange en hoge pass. Opatrný rent richting de bal. Klungelig pakt Opatrný de bal. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 10:0

68e minuut.
Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık met een sublieme pass. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný schiet op doel. Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch geeft de bal voor. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uyanık is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 11:0

76e minuut.
Uyanık rent richting de bal. Uyanık geeft een hoge lob. Daar is Panaite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mareş kopt de bal weg. Klungelig pakt Góngora de bal. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 12:0

79e minuut.
Daar is Panaite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Opatrný rent richting de bal. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lesiak rent richting de bal. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Roch geeft een hoge lob. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Moisoiu trapt de bal weg van het doel. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora passt de bal zonder na te denken. Opatrný rent richting de bal. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Althea Arad 13:0

89e minuut.
Lucaciu is nu in balbezit. Uyanık onderschept slim de pass. Uyanık speelt de bal door. Opatrný rent richting de bal. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu bokst de bal weg. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 11%, Althea Arad 89%.
Arrubium Măcin - Althea Arad 13:0