Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter T. NK BOSNA VISOKO
a Tactiek probatest
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roztwór de bal. Roztwór met een sublieme pass. Cuadros is nu in balbezit. Cuadros haalt uit met een fantastische trap. Ahmedbegović bokst de bal weg. Janjić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamed geeft de bal voor. Cuadros maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahmedbegović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter T. - NK BOSNA VISOKO 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Janjić de bal. Valle is nu in balbezit. Cecelea begaat een overtreding. Cecelea krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jiménez Jiménez geeft de bal voor. Smoluchowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łatczewski. Łatczewski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Serdaris rent richting de bal. Serdaris speelt de bal door. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. Wierszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proleter T. - NK BOSNA VISOKO 1:1

40e minuut.
Valle passt de bal in één keer door. Daar is Roztwór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztwór passt de bal met de wreef. Cuadros rent richting de bal. Cuadros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mohamed is nu in balbezit. Mohamed geeft een hoge lob. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter T. - NK BOSNA VISOKO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter T. 62%, NK BOSNA VISOKO 38%.
Proleter T. - NK BOSNA VISOKO 2:1

50e minuut.
Piechowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Łatczewski de bal. Tábori probeert naar een medespeler te passen. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. Wierszewski bokst de bal weg.

68e minuut.
Hörburger geeft de bal voor. Inworp. Abashmadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janjić probeert de bal met de borst te controleren. Janjić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abashmadze geeft een hoge lob. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cuadros met een sublieme pass. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór passt de bal in één keer door. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros schiet op doel. Ahmedbegović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór verovert de bal door een tackle van achteren. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros schiet op doel. Ahmedbegović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janjić rent richting de bal. Janjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proleter T. - NK BOSNA VISOKO 2:2

80e minuut.
Hörburger verovert de bal door een tackle van achteren. Hörburger passt de bal met de wreef. Tábori speelt de bal door. Petković rent richting de bal. Petković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Cecelea de bal. Cecelea geeft een hoge lob. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter T. - NK BOSNA VISOKO 3:2

87e minuut.
Valle is nu in balbezit. Valle probeert naar een medespeler te passen. Janjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić draait met de bal, schiet en ... Ahmedbegović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proleter T. - NK BOSNA VISOKO 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter T. 59%, NK BOSNA VISOKO 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter T. - NK BOSNA VISOKO 3:3