Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja s klupe Export
skroz sigurno Tactiek 5-2-1-2
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 38.4
formidable Schieten weak
very good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvozden rent richting de bal. Gniewek verovert de bal door een tackle van achteren. Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nilsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Szramka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szramka passt de bal zonder na te denken. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Deleanu passt de bal in één keer door. Gniewek rent richting de bal. Gvozden begaat een overtreding. Gvozden krijgt een gele kaart. Gniewek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gniewek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rossitto trapt de bal weg. Gvozden kopt de bal weg. Katica rent richting de bal. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cachorro González bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro González passt de bal met de wreef. Deleanu met een sublieme pass. Palmintieri heeft problemen om de bal te vangen. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Export 1:0

18e minuut.
Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Burina rent richting de bal. Palmintieri verovert de bal door een tackle van achteren. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Nilsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilsen passt de bal met de wreef. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Export 2:0

22e minuut.
Palmintieri passt de bal zonder na te denken. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu met een sublieme pass. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Palmintieri kopt de bal weg. Szramka controleert de bal met de borst. Makitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makitan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szramka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cachorro González zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hristojević probeert de bal met de borst te controleren. Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Export 3:0

28e minuut.
Palmintieri is nu in balbezit. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek geeft een lange en hoge pass. Daar is Szramka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szramka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gvozden rent richting de bal. Nilsen onderschept slim de pass. Nilsen met een sublieme pass. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Export 4:0

37e minuut.
Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu passt de bal met de wreef. Gniewek rent richting de bal. Gniewek schiet op doel. Burina probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Cachorro González met de inworp. Klungelig pakt Sijie de bal. Sijie passt de bal zonder na te denken. Gniewek rent richting de bal. Gniewek schiet op doel. Rossitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cachorro González passt de bal zonder na te denken. Burina bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri onderschept slim de pass. Palmintieri draait met de bal, schiet en ... Rossitto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Export 5:0

45e minuut.
Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka passt de bal zonder na te denken. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Export 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 24%, Export 76%.
Raja s klupe - Export 6:0

46e minuut.
Kolega komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sijie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deleanu met een sublieme pass. Daar is Hristojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmintieri onderschept slim de pass. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nilsen verovert de bal door een tackle van achteren. Nilsen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gniewek de bal. Gniewek draait met de bal, schiet en ... Kolega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Export 7:0

59e minuut.
Sijie passt de bal zonder na te denken. Gniewek rent richting de bal. Gniewek geeft de bal voor. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Szramka draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Terza de bal. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri draait met de bal, schiet en ... Kolega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Export 8:0

65e minuut.
Ćeranić rent richting de bal. Cachorro González onderschept slim de pass. Cachorro González passt de bal met de wreef. Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri draait met de bal, schiet en ... Kolega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijie rent richting de bal. Sijie speelt de bal door. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nilsen speelt de bal door. Gniewek controleert de bal met de borst. Gniewek passt de bal zonder na te denken. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri schiet op doel. Kolega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Hristojević rent richting de bal. Szramka onderschept slim de pass. Szramka passt de bal zonder na te denken. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gniewek met een snelle inworp. Palmintieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmintieri passt de bal zonder na te denken. Szramka is nu in balbezit. Szramka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sijie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prstojević met een sublieme pass. Palmintieri heeft problemen om de bal te vangen. Palmintieri schiet op doel. Kolega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Deleanu met een sublieme pass. Szramka is nu in balbezit. Szramka passt de bal zonder na te denken. Palmintieri is nu in balbezit. Palmintieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 13%, Export 87%.
Raja s klupe - Export 8:0