Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pio pio casteo club Huế FC
+33+ Tactiek AAA
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 27.4
excellent Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Thiện Thanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Ferrovecchio rent richting de bal. Ferrovecchio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tấn Minh trapt de bal weg van het doel. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een hoge lob. Warzych krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 1:0

11e minuut.
El-Kurdi met een sublieme pass. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal in één keer door. Warzych is nu in balbezit. Warzych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jabillo rent richting de bal. Jabillo passt de bal in één keer door. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. El-Kurdi is nu in balbezit. El-Kurdi draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Mendel speelt de bal door. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El-Kurdi rent richting de bal. El-Kurdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 2:0

22e minuut.
Jabillo geeft een hoge lob. Tenev probeert de bal aan de voet te houden. El-Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kurdi schiet op doel. Tấn Anh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tấn Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Ferrovecchio de bal. Ferrovecchio speelt de bal door. El-Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kurdi draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 4:0

31e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre speelt de bal door. El-Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kurdi haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 5:0

32e minuut.
Đức Trung probeert naar een medespeler te passen. Tenev is nu in balbezit. Tenev passt de bal met de wreef. El-Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kurdi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre met een sublieme pass. Daar is El-Kurdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Kurdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 6:0

43e minuut.
Đức Trung geeft een lange en hoge pass. Pimentel speelt de bal door. Warzych controleert de bal met de borst. El-Kurdi rent richting de bal. El-Kurdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 15%, Huế FC 85%.
pio pio casteo club - Huế FC 7:0

50e minuut.
Tấn Minh trapt de bal weg. Mendel kopt de bal weg. El-Kurdi rent richting de bal. El-Kurdi draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 8:0

54e minuut.
Aguirre geeft een lange en hoge pass. Ferrovecchio kopt de bal weg. El-Kurdi heeft problemen om de bal te vangen. Ferrovecchio geeft een lange en hoge pass. Tenev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tấn Minh bokst de bal weg.

55e minuut.
Macaris passt de bal met de wreef. Ferrovecchio speelt de bal door. Łazarz rent richting de bal. Łazarz geeft de bal voor. Warzych krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tenev onderschept slim de pass. Tenev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aguirre met een snelle inworp. Mendel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Opałka komt het veld opgelopen. Orsini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mendel verovert de bal door een tackle van achteren. Mendel passt de bal met de wreef. Opałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałka geeft de bal voor. Orsini springt en kopt de bal. Tấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Opałka is nu in balbezit. Opałka passt de bal met de wreef. Warzych heeft problemen om de bal te vangen. Warzych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Huế FC 9:0

70e minuut.
Inworp. Filantropol komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Opałka heeft problemen om de bal te vangen. Orsini is nu in balbezit. Orsini passt de bal met de wreef. Mendel rent richting de bal. Mendel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Đức Trung is nu in balbezit. Mendel onderschept slim de pass. Mendel geeft de bal voor. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 20%, Huế FC 80%.
pio pio casteo club - Huế FC 9:0