Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pio pio casteo club AC Milan
DDD 5 Tactiek 223
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 39.7
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Minh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Sơn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Labougle de bal. Labougle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - AC Milan 0:1

17e minuut.
Warzych onderschept slim de pass. Warzych passt de bal met de wreef. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pio pio casteo club - AC Milan 1:1

25e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft de bal voor. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft de bal voor. Warzych krijgt zijn hoofd ertegen. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jabillo probeert naar een medespeler te passen. Pimentel met een sublieme pass. Ferrovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrovecchio geeft een lange en hoge pass. Warzych krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - AC Milan 2:1

31e minuut.
Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych is nu in balbezit. Khắc Thành onderschept slim de pass. Geoghegan verovert de bal door een tackle van achteren. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Labougle onderschept slim de pass. Labougle speelt de bal door. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 38%, AC Milan 62%.
pio pio casteo club - AC Milan 2:1

46e minuut.
Schönewolf komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ferrovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương begaat een overtreding. Ferrovecchio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mačis komt het veld opgelopen. Mačis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Warzych maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. Gomułka heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre geeft een hoge lob. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - AC Milan 3:1

57e minuut.
Jabillo geeft een lange en hoge pass. Gomułka geeft een hoge lob. Nola kopt de bal weg. Labougle kan de bal niet met de borst controleren. Labougle haalt uit met een fantastische trap. Van Rijkom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tuấn Tú kopt de bal weg. Mačis is nu in balbezit. Mačis passt de bal met de wreef. Warzych is nu in balbezit. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khánh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Huy geeft een lange en hoge pass. Macaris kopt de bal weg. Mačis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačis geeft een lange en hoge pass. Andrade bokst de bal weg. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Opałka komt het veld opgelopen. Orsini komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Khánh Huy de bal. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Opałka geeft de bal voor. Orsini is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gomułka ... Strafschop! Gomułka krijgt een gele kaart. Orsini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Gomułka de bal. Orsini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Andrade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - AC Milan 4:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filantropol komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mačis passt de bal met de wreef. Jabillo geeft de bal voor. Gomułka heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal in één keer door. Jabillo geeft een hoge lob. Orsini is nu in balbezit. Orsini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - AC Milan 5:1

87e minuut.
Schönewolf rent richting de bal. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến geeft de bal voor. Labougle rent richting de bal. Labougle schiet op doel. Van Rijkom bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 37%, AC Milan 63%.
pio pio casteo club - AC Milan 5:1