Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Strikers Cup
  • Stadion: Ebnat Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2905
Ebnat Drifting Clouds
Normal Tactiek 2023-442-h
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 50.6
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Sauber geeft een hoge lob. Peter kopt de bal weg. Seoane heeft problemen om de bal te vangen. Pereyra rent richting de bal. Pereyra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Peter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niciński is nu in balbezit. Niciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:1

8e minuut.
Finamore geeft een hoge lob. Niciński kopt de bal weg. Daar is Wyss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereyra rent richting de bal. Pereyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:2

11e minuut.
Thiên Phú met een sublieme pass. Niciński rent richting de bal. Niciński passt de bal zonder na te denken. Pereyra heeft problemen om de bal te vangen. Pereyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Thiên Phú met een snelle inworp. Daar is Sauber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauber geeft de bal voor. Niciński springt en kopt de bal. Bührer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:3

16e minuut.
Kobel is nu in balbezit. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Niciński is nu in balbezit. Niciński haalt uit met een fantastische trap. Bührer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:4

20e minuut.
Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoane passt de bal met de wreef. Sauber rent richting de bal. Sauber geeft de bal voor. Niciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:5

23e minuut.
Sauber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiên Phú rent richting de bal. Thiên Phú geeft een hoge lob. Niciński is nu in balbezit. Niciński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wyss de bal. Bührer probeert wanhopig de bal te grijpen. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:6

25e minuut.
Pereyra rent richting de bal. Pereyra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wyss de bal onder controle te krijgen. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński haalt uit met een fantastische trap. Bührer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Finamore rent richting de bal. Finamore geeft een hoge lob. Pereyra kopt de bal weg. Niciński is nu in balbezit. Niciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sauber geeft de bal voor. Niciński kopt de bal weg. Thiên Phú met een sublieme pass. Pereyra rent richting de bal. Pereyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoane geeft de bal voor. Lang geeft een lange en hoge pass. Niciński is nu in balbezit. Niciński haalt uit met een fantastische trap. Bührer bokst de bal weg. Niciński rent richting de bal. Niciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:7

41e minuut.
Thiên Phú geeft de bal voor. Tochtermann controleert de bal met de borst. Thiên Phú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiên Phú krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat 81%, Drifting Clouds 19%.
Ebnat - Drifting Clouds 0:7

51e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een hoge lob. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:8

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wyss trapt de bal weg van het doel. Finamore kopt de bal weg. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Niciński rent richting de bal. Niciński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pereyra de bal. Niciński rent richting de bal. Niciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:9

56e minuut.
Silberbach is nu in balbezit. Finamore onderschept slim de pass. Finamore geeft een hoge lob. Niciński krijgt zijn hoofd ertegen. Bührer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:10

57e minuut.
Pereyra haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Wyss de bal. Kobel rent richting de bal. Niciński onderschept slim de pass. Niciński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:11

65e minuut.
Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Finamore bereikt de bal nog maar net als eerste. Finamore passt de bal in één keer door. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel. Bührer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Wyss geeft een hoge lob. Inworp. Sauber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiên Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Phú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sauber met een sublieme pass. Finamore is nu in balbezit. Finamore probeert naar een medespeler te passen. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:12

72e minuut.
Sauber speelt de bal door. Lang probeert naar een medespeler te passen. Pereyra rent richting de bal. Pereyra schiet op doel. Wyss probeert de bal aan de voet te houden. Bührer bokst de bal weg. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra draait met de bal, schiet en ... Bührer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:13

87e minuut.
Kobel passt de bal in één keer door. Finamore is nu in balbezit. Finamore met een sublieme pass. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:14

90e minuut.
Wyss bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sauber zal de hoekschop nemen. Niciński springt en kopt de bal. Bührer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Drifting Clouds 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat 77%, Drifting Clouds 23%.
Ebnat - Drifting Clouds 0:15