Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANOR TEAM Peppers
523 Tactiek bazal-bra
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 30.8
excellent Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Vlk kopt de bal weg. Daar is Buga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morong rent richting de bal. Buga onderschept slim de pass. Buga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Peppers 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Pigłowski de bal. Morong bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga verovert de bal door een tackle van achteren. Buga haalt uit met een fantastische trap. Barovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Peppers 2:0

7e minuut.
Vag onderschept slim de pass. Vag met een sublieme pass. Cibuľa met een sublieme pass. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barovský probeert wanhopig de bal te grijpen. Buga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Peppers 3:0

11e minuut.
Bačko rent richting de bal. Buga verovert de bal door een tackle van achteren. Buga met een sublieme pass. Vlk is nu in balbezit. Vlk schiet op doel. Barovský bokst de bal weg.

20e minuut.
Bacigal rent richting de bal. Buga is nu in balbezit. Nobili is nu in balbezit. Buga onderschept slim de pass. Buga schiet op doel. Paal! Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Morong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buga raakt geblesseerd tijdens het duel. Bednarčík kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Peppers 4:0

22e minuut.
Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal passt de bal met de wreef. Bohovčík geeft een lange en hoge pass. Buga springt en kopt de bal. Barovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cíger rent richting de bal. Cíger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Peppers 5:0

23e minuut.
Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag geeft de bal voor. Cíger kopt de bal weg. Buga is nu in balbezit. Buga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Peppers 6:0

24e minuut.
Daar is Pigłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nobili. Buga raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vag neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bacigal passt de bal in één keer door. Cíger geeft een hoge lob. Buga krijgt zijn hoofd ertegen. Vlk rent richting de bal. Vlk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cibuľa geeft een hoge lob. Bohovčík is nu in balbezit. Bohovčík geeft een hoge lob. Cíger is nu in balbezit. Cíger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Barovský met een harde bal richting middenveld. Bacigal kopt de bal weg. Morong heeft problemen om de bal te vangen. Buga is nu in balbezit. Buga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bohovčík met een sublieme pass. Cíger rent richting de bal. Cíger probeert naar een medespeler te passen. Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bohovčík geeft een lange en hoge pass. Buga kopt de bal weg. Varendi is nu in balbezit. Vlk onderschept slim de pass. Vlk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cíger geeft een hoge lob. Vlk kopt de bal weg. Bacigal probeert naar een medespeler te passen. Bohovčík rent richting de bal. Bohovčík geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 19%, Peppers 81%.
MANOR TEAM - Peppers 6:0

46e minuut.
Vojenský komt het veld opgelopen. Eg komt het veld opgelopen. Mutuška komt het veld opgelopen. Štefanák komt het veld opgelopen. Mravec komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cíger neemt de hoekschop. Bohovčík met een sublieme pass. Buga rent richting de bal. Buga schiet op doel. Barovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Peppers 7:0

57e minuut.
Bacigal probeert naar een medespeler te passen. Cíger heeft problemen om de bal te vangen. Cíger probeert naar een medespeler te passen. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Buga is nu in balbezit. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk is nu in balbezit. Vlk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Cíger speelt de bal door. Bohovčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohovčík geeft een lange en hoge pass. Buga springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vag onderschept slim de pass. Vag geeft een lange en hoge pass. Daar is Nobili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga haalt uit met een fantastische trap. Barovský bokst de bal weg.

78e minuut.
Skupeň geeft een hoge lob. Morong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlk. Vlk krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mutuška heeft problemen om de bal te vangen. Cibuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Cibuľa probeert naar een medespeler te passen. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Eg passt de bal zonder na te denken. Mutuška bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohovčík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bohovčík is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Mutuška raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bačko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Skupeň kopt de bal weg. Cíger rent richting de bal. Cíger geeft een lange en hoge pass. Nobili kopt de bal weg. Barovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 25%, Peppers 75%.
MANOR TEAM - Peppers 7:0