Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Veľké Kostoľany kridla sovietov KGB
4-3-3 (DIAMANT) Tactiek T-34
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Šlambora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal in één keer door. Handrlica rent richting de bal. Handrlica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pleva probeert wanhopig de bal te grijpen. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Pleva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 1:0

8e minuut.
Kurzentsov passt de bal zonder na te denken. Šahbegović rent richting de bal. Tropiak met een sublieme pass. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 2:0

14e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tropiak met een snelle inworp. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Espada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Handrlica de bal. Šlambora probeert naar een medespeler te passen. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Krajnyak probeert naar een medespeler te passen. Tropiak met een sublieme pass. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. Pleva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 3:0

36e minuut.
Garello geeft een lange en hoge pass. Kontogiannakis kopt de bal weg. Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov geeft een hoge lob. Zheltonos krijgt zijn hoofd ertegen. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kurzentsov passt de bal zonder na te denken. Šnajder is nu in balbezit. Šnajder geeft de bal voor. Tziolis rent richting de bal. Tziolis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Šnajder rent richting de bal. Šnajder geeft de bal voor. Santana met een sublieme pass. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 50%, kridla sovietov KGB 50%.
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 3:0

52e minuut.
Tropiak speelt de bal door. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodin onderschept slim de pass. Espada onderschept slim de pass. Espada draait met de bal, schiet en ... Pleva bokst de bal weg. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 4:0

53e minuut.
Daar is Zheltonos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlambora verovert de bal door een tackle van achteren. Šlambora geeft een lange en hoge pass. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pleva met een harde bal richting middenveld. Tropiak kopt de bal weg. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 5:0

56e minuut.
Hariton probeert naar een medespeler te passen. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis passt de bal met de wreef. Šnajder rent richting de bal. Šnajder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kolodin probeert naar een medespeler te passen. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tropiak heeft problemen om de bal te vangen. Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Espada de bal. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Šnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajder passt de bal in één keer door. Kontogiannakis geeft een hoge lob. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. Douglas bokst de bal weg. Tziolis rent richting de bal. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Douglas bokst de bal weg. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 5:1

71e minuut.
Peixeiro passt de bal in één keer door. Tropiak is nu in balbezit. Tropiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada draait met de bal, schiet en ... Pleva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 6:1

73e minuut.
Ödemiş kopt de bal weg. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixeiro met een sublieme pass. Espada rent richting de bal. Espada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tropiak met een snelle inworp. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada met een sublieme pass. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Pleva bokst de bal weg.

76e minuut.
Kurzentsov passt de bal zonder na te denken. Hariton rent richting de bal. Hariton passt de bal in één keer door. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hariton passt de bal in één keer door. Zheltonos is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kontogiannakis ... Strafschop! Kontogiannakis krijgt een gele kaart. Zheltonos raakt geblesseerd tijdens het duel. Tziolis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 45%, kridla sovietov KGB 55%.
OFK Veľké Kostoľany - kridla sovietov KGB 6:2