Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kridla sovietov KGB Peppers
T-34 Tactiek bazal-bra
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 32.6
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Kňazovčík trapt de bal weg. Kmec kopt de bal weg. Pigłowski heeft problemen om de bal te vangen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigłowski passt de bal in één keer door. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bartoszewski is nu in balbezit. Kurzentsov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzentsov met een sublieme pass. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - Peppers 1:0

13e minuut.
Kmec probeert naar een medespeler te passen. Hariton rent richting de bal. Hariton geeft een hoge lob. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov geeft een lange en hoge pass. Tziolis krijgt zijn hoofd ertegen. Kornai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - Peppers 2:0

31e minuut.
Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - Peppers 3:0

42e minuut.
Varendi geeft een hoge lob. Garello rent richting de bal. Garello geeft een hoge lob. Tziolis rent richting de bal. Tziolis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 26%, Peppers 74%.
kridla sovietov KGB - Peppers 3:0

46e minuut.
Tănăsoaica komt het veld opgelopen. Kudlica komt het veld opgelopen. Mutuška komt het veld opgelopen. Morong komt het veld opgelopen. Orvek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bačko passt de bal zonder na te denken. Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov passt de bal zonder na te denken. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kurzentsov geeft de bal voor. Nobili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobili geeft een hoge lob. Kolodin is nu in balbezit. Kolodin geeft de bal voor. Kňazovčík bokst de bal weg.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Zheltonos de bal onder controle te krijgen. Mutuška is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinec. Martinec krijgt een gele kaart. Mutuška raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 36%, Peppers 64%.
kridla sovietov KGB - Peppers 3:0