Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppers OFK Veľké Kostoľany
bazal-bra Tactiek 4-3-3 (DIAMANT)
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 51.9
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Tănăsoaica geeft een hoge lob. Tropiak kopt de bal weg. Bačko probeert de bal met de borst te controleren. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mravec heeft problemen om de bal te vangen. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:1

10e minuut.
Hreško bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada onderschept slim de pass. Espada passt de bal zonder na te denken. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kalinowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šlambora met de inworp. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica haalt uit met een fantastische trap. Barovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Handrlica is nu in balbezit. Handrlica schiet op doel. Klungelig pakt Tănăsoaica de bal. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. Barovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šahbegović is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tropiak kopt de bal weg. Bačko kan de bal niet met de borst controleren. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:2

15e minuut.
Šlambora geeft een lange en hoge pass. Šahbegović kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalinowski de bal. Espada rent richting de bal. Espada schiet op doel. De bal raakt de paal. Barovský bokst de bal weg.

18e minuut.
Handrlica geeft de bal voor. Bačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šahbegović krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Bačko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. Barovský bokst de bal weg.

24e minuut.
Barovský met een harde bal richting middenveld. Tropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak passt de bal in één keer door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bačko onderschept slim de pass. Tropiak verovert de bal door een tackle van achteren. Tropiak passt de bal met de wreef. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:3

31e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada passt de bal met de wreef. Tropiak speelt de bal door. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica draait met de bal, schiet en ... Barovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Barovský niet meer kan verder spelen. Kňazovčík komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Peixeiro passt de bal in één keer door. Bačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović onderschept slim de pass. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Šlambora rent richting de bal. Šlambora passt de bal met de wreef. Handrlica rent richting de bal. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peixeiro passt de bal met de wreef. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Šahbegović schiet op doel. Kňazovčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:4

38e minuut.
Espada probeert de bal met de borst te controleren. Tropiak rent richting de bal. Tropiak passt de bal zonder na te denken. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Kňazovčík bokst de bal weg.

44e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana geeft de bal voor. Tănăsoaica is nu in balbezit. Šahbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 85%, OFK Veľké Kostoľany 15%.
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:5

46e minuut.
Orvek komt het veld opgelopen. Kardobel komt het veld opgelopen. Kudlica komt het veld opgelopen. Morong komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica passt de bal zonder na te denken. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:6

48e minuut.
Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Handrlica heeft problemen om de bal te vangen. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:7

50e minuut.
Espada onderschept slim de pass. Espada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šahbegović de bal. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Šlambora geeft een lange en hoge pass. Daar is Tănăsoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nobili rent richting de bal. Espada onderschept slim de pass. Espada haalt uit met een fantastische trap. Kňazovčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hreško onderschept slim de pass. Hreško met een sublieme pass. Klungelig pakt Morong de bal. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kňazovčík trapt de bal weg van het doel. Peixeiro kopt de bal weg. Nobili probeert de bal met de borst te controleren. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel. Kňazovčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kudlica is nu in balbezit. Peixeiro onderschept slim de pass. Peixeiro speelt de bal door. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Espada passt de bal in één keer door. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Espada kan de bal niet met de borst controleren. Kalinowski rent richting de bal. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tropiak met een sublieme pass. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica speelt de bal door. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 79%, OFK Veľké Kostoľany 21%.
Peppers - OFK Veľké Kostoľany 0:7