Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Veľké Kostoľany FA GENESIS
4-3-3 (DIAMANT) Tactiek mr. Yneza Kunan
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft een hoge lob. Perzak rent richting de bal. Perzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FA GENESIS 0:1

8e minuut.
Šahbegović is nu in balbezit. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jonas verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonas. Jonas krijgt een gele kaart. Peixeiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peixeiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora is nu in balbezit. Šlambora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Inworp. Hildebrand met een snelle inworp. Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft een hoge lob. Perzak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FA GENESIS 0:2

26e minuut.
Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík geeft een lange en hoge pass. Tropiak probeert de bal aan de voet te houden. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Šlambora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica passt de bal zonder na te denken. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Woyzeck passt de bal in één keer door. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand passt de bal zonder na te denken. Malčovič is nu in balbezit. Malčovič geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 56%, FA GENESIS 44%.
OFK Veľké Kostoľany - FA GENESIS 0:2

51e minuut.
Jasica trapt de bal weg. Peixeiro kopt de bal weg. Hildebrand heeft problemen om de bal te vangen. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Handrlica controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Serafeim maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Törhönen kan de bal niet met de borst controleren. Kontogiannakis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Peixeiro de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Espada passt de bal met de wreef. Tropiak rent richting de bal. Tropiak passt de bal met de wreef. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora rent richting de bal. Šlambora geeft een hoge lob. Šahbegović springt en kopt de bal. Jasica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FA GENESIS 1:2

72e minuut.
Partel geeft een lange en hoge pass. Törhönen kopt de bal weg. Britos is nu in balbezit. Britos geeft een hoge lob. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Malčovič is nu in balbezit. Malčovič geeft de bal voor. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 51%, FA GENESIS 49%.
OFK Veľké Kostoľany - FA GENESIS 1:2