Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANOR TEAM kridla sovietov KGB
442 Tactiek T-34
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
49.5 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


10e minuut.
Cíger geeft een hoge lob. Szinetár kan de bal niet met de borst controleren. Drozd is nu in balbezit. Drozd schiet op doel. Pleva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 1:0

12e minuut.
Cíger probeert naar een medespeler te passen. Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal probeert naar een medespeler te passen. Vlk rent richting de bal. Vlk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Skupeň rent richting de bal. Skupeň geeft de bal voor. Vlk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Skupeň de bal. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bednarčík zijn tegenspeler op de grond. Bednarčík krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zheltonos is nu in balbezit. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos schiet op doel. Leber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 1:1

29e minuut.
Szinetár rent richting de bal. Szinetár geeft een hoge lob. Hariton kopt de bal weg. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Buitenspel voor Tziolis. Goede buitenspelval van de verdediging. Bednarčík maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drozd rent richting de bal. Drozd draait met de bal, schiet en ... Pleva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kolodin kopt de bal weg. Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos schiet op doel. De bal raakt de paal. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 42%, kridla sovietov KGB 58%.
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 1:2

47e minuut.
Klungelig pakt Cíger de bal. Kolodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cíger begaat een overtreding. Cíger krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Vag speelt de bal door. Kurzentsov met een sublieme pass. Klungelig pakt Grisák de bal. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 1:3

59e minuut.
Kurzentsov geeft een lange en hoge pass. Bacigal heeft problemen om de bal te vangen. Tziolis rent richting de bal. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Leber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Adalı is nu in balbezit. Adalı geeft de bal voor. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Leber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 1:4

63e minuut.
Hariton probeert naar een medespeler te passen. Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. Leber bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Bohovčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tziolis is nu in balbezit. Bohovčík is nu in balbezit. Bohovčík geeft een lange en hoge pass. Tziolis geeft de bal voor. Leber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bohovčík is nu in balbezit. Šnajder geeft een hoge lob. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cibuľa onderschept slim de pass. Cibuľa geeft een hoge lob. Tziolis kan de bal niet met de borst controleren. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Leber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 1:5

76e minuut.
Grisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisák passt de bal in één keer door. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos schiet op doel. Leber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tziolis rent richting de bal. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Vag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. Leber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 1:6

88e minuut.
Vag is nu in balbezit. Zheltonos onderschept slim de pass. Zheltonos passt de bal met de wreef. Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov geeft de bal voor. Paal!

88e minuut.
Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozd onderschept slim de pass. Drozd met een sublieme pass. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 60%, kridla sovietov KGB 40%.
MANOR TEAM - kridla sovietov KGB 2:6