Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Phil My Tank XI Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2164
Phil My Tank XI CS Luceafarul
Hoho Tactiek Catenaccio
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
40.8 gemiddelde waardering 48.2
matig Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Stoica geeft een hoge lob. Szolomayer rent richting de bal. Van Blerk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szolomayer raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szolomayer neemt zijn aanloop. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Boyd probeert de bal met de borst te controleren. Stoica rent richting de bal. Stoica speelt de bal door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Inworp. Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - CS Luceafarul 0:1

15e minuut.
Szolomayer kopt de bal weg. Ionele is nu in balbezit. Tucker onderschept slim de pass. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cinpoeru probeert de bal met de borst te controleren. Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele draait met de bal, schiet en ... Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - CS Luceafarul 0:2

22e minuut.
Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica geeft een hoge lob. Tucker is nu in balbezit. Ionele verovert de bal door een tackle van achteren. Ionele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft de bal voor. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Stoica rent richting de bal. Boyd is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoica. Stoica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 75%, CS Luceafarul 25%.
Phil My Tank XI - CS Luceafarul 0:2

53e minuut.
Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun speelt de bal door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Van Blerk met de inworp. Stoica probeert de bal met de borst te controleren. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Milne heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milne raakt geblesseerd tijdens het duel. Griffiths neemt de penalty, wat een uithaal! Chindea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - CS Luceafarul 1:2

80e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Simpson speelt de bal door. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru geeft een hoge lob. Ionele geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Szolomayer de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - CS Luceafarul 1:3

86e minuut.
Ciucă is nu in balbezit. Ciucă passt de bal met de wreef. Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 72%, CS Luceafarul 28%.
Phil My Tank XI - CS Luceafarul 1:3