Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiskra Strážnice FC Missing
Normal Tactiek New
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Macsali met een sublieme pass. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti probeert naar een medespeler te passen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:1

4e minuut.
Kozlík speelt de bal door. Maljković is nu in balbezit. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kozlík passt de bal zonder na te denken. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Houško verovert de bal door een tackle van achteren. Bondanza speelt de bal door. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:2

8e minuut.
Macsali speelt de bal door. Bondanza heeft problemen om de bal te vangen. Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Kozlík rent richting de bal. Kozlík geeft de bal voor. Božek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maljković rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:3

11e minuut.
Bondanza passt de bal zonder na te denken. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali speelt de bal door. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:4

13e minuut.
Mąka passt de bal zonder na te denken. Kozlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlík passt de bal in één keer door. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baylon probeert naar een medespeler te passen. Kozlík rent richting de bal. Kozlík geeft een hoge lob. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti onderschept slim de pass. Zanchetti probeert naar een medespeler te passen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:5

17e minuut.
Kozlík speelt de bal door. Wanatowski heeft problemen om de bal te vangen. Wanatowski met een sublieme pass. Maljković kan de bal niet met de borst controleren. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:6

19e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Maljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski passt de bal met de wreef. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bondanza kopt de bal weg. Maljković probeert de bal met de borst te controleren. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski draait met de bal, schiet en ... Balán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:7

25e minuut.
Maljković haalt uit met een fantastische trap. Wanatowski probeert de bal met de borst te controleren. Wanatowski schiet op doel. Hluchý probeert de bal aan de voet te houden. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:8

25e minuut.
Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti passt de bal met de wreef. Macsali is nu in balbezit. Macsali geeft een lange en hoge pass. Maljković springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zanchetti geeft de bal voor. Brůček is nu in balbezit. Brůček geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozlík zal de hoekschop nemen. Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maljković springt en kopt de bal. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:9

28e minuut.
Macsali met een sublieme pass. Wanatowski met een sublieme pass. Maljković is nu in balbezit. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:10

30e minuut.
Bondanza is nu in balbezit. Bondanza passt de bal met de wreef. Macsali probeert naar een medespeler te passen. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Božek bokst de bal weg.

36e minuut.
Wanatowski onderschept slim de pass. Wanatowski passt de bal met de wreef. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:11

38e minuut.
Macsali met de inworp. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti geeft de bal voor. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:12

39e minuut.
Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Macsali rent richting de bal. Macsali met een sublieme pass. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Zanchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchetti probeert naar een medespeler te passen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel. Balán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 87%, FC Missing 13%.
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:13

47e minuut.
Helšus rent richting de bal. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali passt de bal met de wreef. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Božek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Bondanza rent richting de bal. Bondanza passt de bal met de wreef. Wanatowski speelt de bal door. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ... Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Zanchetti de bal. Zanchetti passt de bal in één keer door. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:14

52e minuut.
Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti geeft de bal voor. Brůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković onderschept slim de pass. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Božek bokst de bal weg. Zanchetti heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:15

55e minuut.
Macsali kopt de bal weg. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti passt de bal met de wreef. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali verovert de bal door een tackle van achteren. Macsali speelt de bal door. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:16

60e minuut.
Daar is Zanchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macsali geeft de bal voor. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Božek met een sublieme pass. Houško heeft problemen om de bal te vangen. Bondanza met een sublieme pass. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Brůček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković rent richting de bal. Pachman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pachman krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bondanza controleert de bal met de borst. Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ... Božek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:17

66e minuut.
Zanchetti is nu in balbezit. Macsali is nu in balbezit. Macsali geeft een lange en hoge pass. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Ploompuu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu passt de bal in één keer door. Maljković rent richting de bal. Maljković draait met de bal, schiet en ... Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:18

72e minuut.
Daar is Bondanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković heeft problemen om de bal te vangen. Maljković draait met de bal, schiet en ... Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palčinský komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bondanza is nu in balbezit. Palčinský probeert naar een medespeler te passen. Maljković is nu in balbezit. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:19

76e minuut.
Palčinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Palčinský geeft een lange en hoge pass. Hluchý kan de bal niet met de borst controleren. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu geeft de bal voor. Balán heeft problemen om de bal te vangen. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap. Božek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Palčinský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balán de bal. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:20

81e minuut.
Šogolj komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Palčinský is nu in balbezit. Palčinský geeft een hoge lob. Maljković heeft problemen om de bal te vangen. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Houško rent richting de bal. Bondanza verovert de bal door een tackle van achteren. Bondanza passt de bal met de wreef. Palčinský rent richting de bal. Palčinský schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:21

90e minuut.
Daar is Ploompuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploompuu geeft de bal voor. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Palčinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palčinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 94%, FC Missing 6%.
Jiskra Strážnice - FC Missing 0:22