Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plastic Free Football Club Piiitrr
BioPlastic Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 23.1
solid Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Kracek rent richting de bal. Yücetan verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karpiščák de bal. Karpiščák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Yücetan is nu in balbezit. Yücetan passt de bal met de wreef. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel. Štefek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Výmola geeft de bal voor. Yücetan geeft de bal voor. Karpiščák is nu in balbezit. Karpiščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 1:0

11e minuut.
Výmola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan onderschept slim de pass. Yücetan passt de bal in één keer door. Karpiščák heeft problemen om de bal te vangen. Karpiščák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ďurica geeft een hoge lob. Inworp. Yücetan met een snelle inworp. Aranguren geeft de bal voor. Corno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 2:0

15e minuut.
Kryšpín speelt de bal door. Daar is Hrůza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiščák verovert de bal door een tackle van achteren. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 3:0

17e minuut.
Jelinek heeft problemen om de bal te vangen. Jelinek met een sublieme pass. Aranguren speelt de bal door. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ... Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Aranguren kan de bal niet met de borst controleren. Aranguren met een sublieme pass. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. Ďurica probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Výmola rent richting de bal. Jelinek onderschept slim de pass. Jelinek met een sublieme pass. Daar is Corno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Štefek trapt de bal weg van het doel. Inworp. Pitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yücetan kopt de bal weg. Corno is nu in balbezit. Ostřiha is nu in balbezit. Corno onderschept slim de pass. Corno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 4:0

31e minuut.
Štefek met een sublieme pass. Petrkovský kopt de bal weg. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Karpiščák passt de bal in één keer door. Havlík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corno is nu in balbezit. Corno haalt uit met een fantastische trap. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 5:0

39e minuut.
Aranguren met een sublieme pass. Jelinek met een sublieme pass. Daar is Kracek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiščák is nu in balbezit. Karpiščák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 21%, Piiitrr 79%.
Plastic Free Football Club - Piiitrr 5:0

46e minuut.
Jelinek speelt de bal door. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák passt de bal in één keer door. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno schiet op doel. Štefek bokst de bal weg.

53e minuut.
Aranguren onderschept slim de pass. Aranguren geeft de bal voor. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 6:0

54e minuut.
Hrůza probeert naar een medespeler te passen. Kryšpín bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno onderschept slim de pass. Corno draait met de bal, schiet en ... Štefek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 7:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelinek speelt de bal door. Karpiščák rent richting de bal. Karpiščák haalt uit met een fantastische trap. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Aranguren de bal. Aranguren probeert naar een medespeler te passen. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno haalt uit met een fantastische trap. Štefek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ostřiha geeft de bal voor. Inworp. Pitrescu met de inworp. Jelinek speelt de bal door. Karpiščák is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aranguren rent richting de bal. Aranguren passt de bal zonder na te denken. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel. Štefek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 8:0

68e minuut.
Výmola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan onderschept slim de pass. Yücetan met een sublieme pass. Klungelig pakt Karpiščák de bal. Karpiščák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek passt de bal met de wreef. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corno draait met de bal, schiet en ... Štefek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Jelinek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yücetan de bal. Výmola is nu in balbezit. Jelinek rent richting de bal. Jelinek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Yücetan speelt de bal door. Corno is nu in balbezit. Corno passt de bal met de wreef. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kryšpín kopt de bal weg. Yücetan rent richting de bal. Yücetan passt de bal in één keer door. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yücetan is nu in balbezit. Ďurica rent richting de bal. Yücetan verovert de bal door een tackle van achteren. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jelinek passt de bal zonder na te denken. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan passt de bal zonder na te denken. Corno rent richting de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Havlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Aranguren rent richting de bal. Aranguren geeft de bal voor. Karpiščák kopt de bal weg. Yücetan is nu in balbezit. Yücetan draait met de bal, schiet en ... Štefek bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jelinek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pitrescu speelt de bal door. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren passt de bal in één keer door. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kryšpín rent richting de bal. Pitrescu onderschept slim de pass. Pitrescu passt de bal in één keer door. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nahodil geeft de bal voor. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Corno rent richting de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap. Štefek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Piiitrr 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 12%, Piiitrr 88%.
Plastic Free Football Club - Piiitrr 9:0