Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2148
Os Pobios Cruz del Sur
442 Tactiek N1
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.5 gemiddelde waardering 48.9
matig Schieten uitmuntend
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Taş rent richting de bal. Taş speelt de bal door. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leindler trapt de bal weg van het doel. Filip kopt de bal weg. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Filip met een sublieme pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Santillán de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curechi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz geeft de bal voor. N`Tsogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Leindler bokst de bal weg.

10e minuut.
Pedras rent richting de bal. Pedras geeft een hoge lob. Daar is Puistoranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puistoranta geeft een lange en hoge pass. Klemencz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciafrè. Taş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lillemaa met een snel genomen vrije trap. Klemencz is nu in balbezit. Rozgon verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Leindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Gos passt de bal met de wreef. Taş heeft problemen om de bal te vangen. Taş geeft de bal voor. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cruz del Sur 0:1

19e minuut.
Siele probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo speelt de bal door. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Siele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curechi verovert de bal door een tackle van achteren. Curechi geeft de bal voor. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel. Leindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klemencz passt de bal zonder na te denken. Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi geeft een hoge lob. N`Tsogo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cruz del Sur 0:2

35e minuut.
Puistoranta speelt de bal door. Curechi probeert de bal met de borst te controleren. Curechi speelt de bal door. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Curechi onderschept slim de pass. Curechi geeft een hoge lob. Daar is Santillán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Leindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cruz del Sur 0:3

41e minuut.
Kämper met een sublieme pass. Taş geeft de bal voor. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel. Leindler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 63%, Cruz del Sur 37%.
Os Pobios - Cruz del Sur 0:3

48e minuut.
Puistoranta kopt de bal weg. Curechi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Leindler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cruz del Sur 0:4

51e minuut.
Lillemaa passt de bal zonder na te denken. Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt N`Tsogo de bal. N`Tsogo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Pedras kopt de bal weg. Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taş. Taş krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Filip probeert naar een medespeler te passen. Taş rent richting de bal. Taş probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Puistoranta kopt de bal weg. Taş is nu in balbezit. Taş geeft een hoge lob. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Puistoranta speelt de bal door. Taş is nu in balbezit. Taş passt de bal zonder na te denken. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Puistoranta speelt de bal door. Taş rent richting de bal. Taş probeert naar een medespeler te passen. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Leindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Puistoranta onderschept slim de pass. Puistoranta probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Leindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. N`Tsogo geeft een hoge lob. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel. Santillán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cruz del Sur 0:5

68e minuut.
Santillán rent richting de bal. Santillán geeft de bal voor. Siele kopt de bal weg. Puistoranta geeft een lange en hoge pass. Klemencz krijgt zijn hoofd ertegen. Leindler bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Doric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş geeft een hoge lob. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Leindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Taş kopt de bal weg. Klemencz rent richting de bal. Santillán bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Leindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Leindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cruz del Sur 0:6

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esnaider komt het veld opgelopen. Vilaró komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kämper is nu in balbezit. Kämper passt de bal in één keer door. N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 74%, Cruz del Sur 26%.
Os Pobios - Cruz del Sur 0:6