Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: FC Missing Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 568
FC Missing TimStar
New Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 20
formidabel Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Bondanza passt de bal zonder na te denken. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski passt de bal in één keer door. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 1:0

8e minuut.
Kozlík passt de bal met de wreef. Bondanza geeft een hoge lob. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 2:0

9e minuut.
Wanatowski speelt de bal door. Coman rent richting de bal. Macsali onderschept slim de pass. Macsali geeft de bal voor. Maljković maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Macsali rent richting de bal. Macsali passt de bal in één keer door. Baylon heeft problemen om de bal te vangen. Macsali geeft de bal voor. Maljković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
David rent richting de bal. Wanatowski controleert de bal met de borst. Wanatowski passt de bal met de wreef. Zanchetti heeft problemen om de bal te vangen. Zanchetti schiet op doel. Predoiu bokst de bal weg. Zanchetti geeft een lange en hoge pass. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanchetti is nu in balbezit. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Bondanza rent richting de bal. Bondanza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 3:0

13e minuut.
Maljković met een sublieme pass. Kozlík rent richting de bal. Daar is Kozlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozlík geeft een hoge lob. Maljković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Muntean rent richting de bal. Zanchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Predoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 4:0

15e minuut.
Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herea de bal. Maljković onderschept slim de pass. Maljković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mąka met een snelle inworp. Kozlík rent richting de bal. Kozlík passt de bal in één keer door. Macsali geeft de bal voor. Maljković springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 5:0

18e minuut.
Mølgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza rent richting de bal. Bondanza passt de bal met de wreef. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wanatowski passt de bal zonder na te denken. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman begaat een overtreding. Zanchetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maljković wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Predoiu met een harde bal richting middenveld. Macsali kopt de bal weg. Zanchetti heeft problemen om de bal te vangen. Zanchetti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kozlík onderschept slim de pass. Kozlík geeft een hoge lob. Zanchetti rent richting de bal. Maljković is nu in balbezit. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kozlík kopt de bal weg. Daar is Maljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanatowski is nu in balbezit. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 6:0

27e minuut.
Macsali passt de bal zonder na te denken. Kozlík is nu in balbezit. Kozlík passt de bal zonder na te denken. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 7:0

30e minuut.
Daar is Maljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondanza is nu in balbezit. Wanatowski is nu in balbezit. Maljković heeft problemen om de bal te vangen. Maljković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zanchetti onderschept slim de pass. Zanchetti passt de bal zonder na te denken. Wanatowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Maljković de bal. Maljković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanchetti rent richting de bal. Muntean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanchetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Maljković neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Herea rent richting de bal. Herea passt de bal in één keer door. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski geeft de bal voor. Maljković rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Predoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Cărănică de bal. Zanchetti is nu in balbezit. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 8:0

39e minuut.
Baylon rent richting de bal. Baylon geeft de bal voor. Maljković kopt de bal weg. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mąka met een sublieme pass. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kozlík rent richting de bal. Kozlík geeft een hoge lob. Dumitrescu probeert de bal met de borst te controleren. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel. Predoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 13%, TimStar 87%.
FC Missing - TimStar 9:0

46e minuut.
Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković rent richting de bal. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 10:0

47e minuut.
Nicodin passt de bal zonder na te denken. Macsali is nu in balbezit. Macsali probeert naar een medespeler te passen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wanatowski is nu in balbezit. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zanchetti passt de bal zonder na te denken. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski speelt de bal door. Klungelig pakt Maljković de bal. Maljković schiet op doel. Predoiu bokst de bal weg.

55e minuut.
Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Maljković is nu in balbezit. Maljković passt de bal met de wreef. Daar is Zanchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... Predoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 11:0

57e minuut.
Baylon passt de bal met de wreef. Daar is Bondanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărănică is nu in balbezit. Bondanza verovert de bal door een tackle van achteren. Bondanza geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 12:0

65e minuut.
David is nu in balbezit. David speelt de bal door. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Predoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 13:0

67e minuut.
David is nu in balbezit. Wanatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 14:0

67e minuut.
Ploompuu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Herea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maljković de bal. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Predoiu trapt de bal weg van het doel. Herea kopt de bal weg. Wanatowski heeft problemen om de bal te vangen. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Muntean trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macsali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ploompuu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 15:0

73e minuut.
Palčinský komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Macsali passt de bal zonder na te denken. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Palčinský met een sublieme pass. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Macsali passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baylon de bal. Baylon geeft een hoge lob. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu geeft een lange en hoge pass. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maljković is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 16:0

77e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Ploompuu onderschept slim de pass. Ploompuu passt de bal met de wreef. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 17:0

80e minuut.
Doeltrap. Šogolj komt het veld opgelopen. Predoiu met een harde bal richting middenveld. Šogolj kopt de bal weg. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Palčinský probeert naar een medespeler te passen. Maljković is nu in balbezit. Dumitrescu begaat een overtreding. Maljković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maljković komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maljković geeft de bal voor. Dumitrescu probeert de bal met de borst te controleren. Palčinský met een sublieme pass. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 18:0

87e minuut.
Kozlík passt de bal met de wreef. Daar is Maljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković geeft een lange en hoge pass. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 19:0

88e minuut.
Muntean geeft een lange en hoge pass. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali passt de bal in één keer door. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Palčinský rent richting de bal. Palčinský draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Maljković de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Predoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - TimStar 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 12%, TimStar 88%.
FC Missing - TimStar 20:0