Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1166
Cruz del Sur Piiitrr
N1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 22.9
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip passt de bal met de wreef. Taş speelt de bal door. Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 1:0

2e minuut.
Hrůza speelt de bal door. Klungelig pakt Kryšpín de bal. Kryšpín passt de bal met de wreef. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Štefek bokst de bal weg.

5e minuut.
Klemencz geeft de bal voor. Kracek probeert de bal met de borst te controleren. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Havlík de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Puistoranta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klemencz de bal. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 2:0

8e minuut.
Petrkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi verovert de bal door een tackle van achteren. Curechi probeert naar een medespeler te passen. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 3:0

10e minuut.
Puistoranta is nu in balbezit. Puistoranta passt de bal zonder na te denken. N`Tsogo rent richting de bal. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lillemaa geeft een hoge lob. Havlík probeert de bal met de borst te controleren. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 4:0

19e minuut.
Hrůza rent richting de bal. Hrůza passt de bal in één keer door. Nahodil heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo onderschept slim de pass. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 5:0

23e minuut.
Curechi passt de bal zonder na te denken. Klemencz rent richting de bal. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Štefek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štefek speelt de bal door. Nahodil kopt de bal weg. Puistoranta geeft een hoge lob. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Otevřel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi rent richting de bal. Curechi passt de bal in één keer door. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 6:0

30e minuut.
Otevřel bereikt de bal nog maar net als eerste. Otevřel geeft de bal voor. Menci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menci geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Menci geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt N`Tsogo de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 7:0

35e minuut.
Kracek rent richting de bal. Taş verovert de bal door een tackle van achteren. Taş geeft een lange en hoge pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Štefek met een harde bal richting middenveld. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş passt de bal in één keer door. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 8:0

37e minuut.
Daar is Ďurica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 9:0

38e minuut.
Filip passt de bal met de wreef. Curechi rent richting de bal. Curechi passt de bal in één keer door. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistoranta geeft een hoge lob. Kryšpín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hrůza verovert de bal door een tackle van achteren. Filip onderschept slim de pass. Filip met een sublieme pass. Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Lillemaa met een sublieme pass. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo passt de bal in één keer door. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 17%, Piiitrr 83%.
Cruz del Sur - Piiitrr 10:0

50e minuut.
Puistoranta geeft een hoge lob. Daar is Klemencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrkovský rent richting de bal. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Otevřel bereikt de bal nog maar net als eerste. Otevřel speelt de bal door. Kryšpín is nu in balbezit. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip met een sublieme pass. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Curechi passt de bal zonder na te denken. Taş met een sublieme pass. Daar is Ďurica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Menci met een sublieme pass. Puistoranta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ďurica de bal. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Curechi passt de bal met de wreef. Daar is N`Tsogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Výmola rent richting de bal. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Otevřel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Taş verovert de bal door een tackle van achteren. Taş geeft een hoge lob. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. N`Tsogo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 11:0

57e minuut.
Kupecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi onderschept slim de pass. Curechi passt de bal in één keer door. Klemencz heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 12:0

58e minuut.
Filip heeft problemen om de bal te vangen. Filip geeft een hoge lob. Klemencz kopt de bal weg. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klemencz rent richting de bal. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz rent richting de bal. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Curechi de bal. Otevřel is nu in balbezit. Curechi rent richting de bal. Curechi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Štefek trapt de bal weg. Curechi rent richting de bal. Curechi geeft een lange en hoge pass. Štefek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo met een sublieme pass. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 13:0

69e minuut.
Curechi is nu in balbezit. Curechi passt de bal met de wreef. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Štefek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kupecký rent richting de bal. Menci verovert de bal door een tackle van achteren. Menci geeft een hoge lob. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Havlík geeft de bal voor. Filip probeert naar een medespeler te passen. Curechi speelt de bal door. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Curechi heeft problemen om de bal te vangen. Curechi speelt de bal door. Ďurica is nu in balbezit. Klemencz onderschept slim de pass. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 14:0

76e minuut.
Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Taş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilaró rent richting de bal. Vilaró geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Curechi probeert naar een medespeler te passen. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş passt de bal met de wreef. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Štefek met een sublieme pass. Kracek kopt de bal weg. Taş speelt de bal door. Esnaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnaider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Taş met de inworp. Kryšpín met een sublieme pass. Filip probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Štefek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Taş kan de bal niet met de borst controleren. Výmola is nu in balbezit. Taş onderschept slim de pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Štefek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Piiitrr 15:0

88e minuut.
Menci speelt de bal door. Vilaró speelt de bal door. Esnaider rent richting de bal. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 12%, Piiitrr 88%.
Cruz del Sur - Piiitrr 15:0