Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2963
Os Pobios Plastic Free Football Club
442 Tactiek BioPlastic
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren speelt de bal door. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Jelinek heeft problemen om de bal te vangen. Murzacu rent richting de bal. Kämper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murzacu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corno zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Leindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno draait met de bal, schiet en ... Leindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Plastic Free Football Club 0:1

8e minuut.
Aranguren speelt de bal door. Daar is Yücetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelinek rent richting de bal. Jelinek passt de bal in één keer door. Corno rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jelinek neemt de hoekschop. Klungelig pakt Murzacu de bal. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. Leindler bokst de bal weg. Kämper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämper geeft de bal voor. Jelinek geeft een hoge lob. Murzacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Leindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Plastic Free Football Club 0:2

20e minuut.
Aranguren is nu in balbezit. Aranguren passt de bal zonder na te denken. Jelinek met een sublieme pass. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kämper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämper passt de bal met de wreef. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Leindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Plastic Free Football Club 0:3

35e minuut.
Pitrescu passt de bal met de wreef. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan speelt de bal door. Daar is Corno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Łubkowski rent richting de bal. Gökmen onderschept slim de pass. Gökmen passt de bal zonder na te denken. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jelinek neemt de hoekschop. Murzacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Leindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Siele passt de bal zonder na te denken. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos passt de bal met de wreef. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 67%, Plastic Free Football Club 33%.
Os Pobios - Plastic Free Football Club 0:3

52e minuut.
Jelinek kan de bal niet met de borst controleren. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè passt de bal zonder na te denken. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bloşcu rent richting de bal. Bloşcu geeft een lange en hoge pass. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Plastic Free Football Club 0:4

59e minuut.
Kientz kopt de bal weg. Aranguren met een sublieme pass. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. Leindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Plastic Free Football Club 0:5

62e minuut.
Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aranguren de bal. Aranguren speelt de bal door. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Jelinek passt de bal in één keer door. Murzacu is nu in balbezit. Kämper rent richting de bal. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pitrescu onderschept slim de pass. Pitrescu geeft een hoge lob. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Plastic Free Football Club 0:6

76e minuut.
Yücetan is nu in balbezit. Yücetan geeft de bal voor. Corno is nu in balbezit. Corno haalt uit met een fantastische trap. Leindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Jelinek met een sublieme pass. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel. Leindler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 69%, Plastic Free Football Club 31%.
Os Pobios - Plastic Free Football Club 0:6