Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: House of Cockburn
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6730
Cockburn Raiders FC Missing
wieners Tactiek New
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mølgaard rent richting de bal. Mølgaard passt de bal zonder na te denken. Kozlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlík geeft de bal voor. Maljković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza verovert de bal door een tackle van achteren. Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Wanatowski de bal. Wanatowski met een sublieme pass. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - FC Missing 0:1

11e minuut.
Dracena kopt de bal weg. Kozlík rent richting de bal. Kozlík passt de bal zonder na te denken. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kannela is nu in balbezit. Mąka onderschept slim de pass. Mąka geeft een hoge lob. Maljković rent richting de bal. Maljković draait met de bal, schiet en ... Pärn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Inworp. Kozlík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski schiet op doel. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - FC Missing 0:2

23e minuut.
Mihkelson geeft de bal voor. Kosznik kopt de bal weg. Reiman rent richting de bal. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Reiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mardan probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski kopt de bal weg. Edmond is nu in balbezit. Maljković onderschept slim de pass. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wanatowski schiet op doel. Pärn speelt de bal door. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - FC Missing 1:2

40e minuut.
Kozlík passt de bal zonder na te denken. Mąka rent richting de bal. Mąka geeft de bal voor. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kozlík passt de bal in één keer door. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Maljković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 73%, FC Missing 27%.
Cockburn Raiders - FC Missing 1:2

49e minuut.
Bondanza is nu in balbezit. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski geeft een lange en hoge pass. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti schiet op doel. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Maljković kopt de bal weg. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Reiman kan de bal niet met de borst controleren. Reiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baylon kopt de bal weg. Mihkelson met een sublieme pass. Kannela met een sublieme pass. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kannela passt de bal in één keer door. Siwek speelt de bal door. Mihkelson rent richting de bal. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Thuận Thành rent richting de bal. Thuận Thành geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kozlík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanatowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Reiman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ploompuu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski geeft de bal voor. Kubadinski controleert de bal met de borst. Kosznik onderschept slim de pass. Kosznik draait met de bal, schiet en ... Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mąka is nu in balbezit. Mąka passt de bal zonder na te denken. Kozlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman rent richting de bal. Reiman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Palčinský komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kubadinski passt de bal zonder na te denken. Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu schiet op doel. Pärn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - FC Missing 1:3

78e minuut.
Macsali rent richting de bal. Macsali passt de bal met de wreef. Palčinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Palčinský geeft een lange en hoge pass. Ploompuu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Šogolj komt het veld opgelopen. Kannela met de inworp. Palčinský is nu in balbezit. Palčinský passt de bal met de wreef. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kannela heeft problemen om de bal te vangen. Kannela probeert naar een medespeler te passen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... Mardan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - FC Missing 2:3

89e minuut.
Klungelig pakt Baylon de bal. Macsali speelt de bal door. Palčinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena onderschept slim de pass. Dracena geeft de bal voor. Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 50%, FC Missing 50%.
Cockburn Raiders - FC Missing 2:3