Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: CS Luceafarul Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1409
CS Luceafarul Jiskra Strážnice
Catenaccio Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Crăciun geeft een lange en hoge pass. Ionele kopt de bal weg. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Pachman is nu in balbezit. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Ionele rent richting de bal. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 1:0

6e minuut.
Brůček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru met de inworp. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 2:0

12e minuut.
Kálal heeft problemen om de bal te vangen. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Balán rent richting de bal. Ionele onderschept slim de pass. Ionele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 3:0

15e minuut.
Crăciun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balán de bal. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft een hoge lob. Daar is Balán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Balán onderschept slim de pass. Szolomayer onderschept slim de pass. Ionele rent richting de bal. Ionele draait met de bal, schiet en ... Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 4:0

21e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Hluchý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele onderschept slim de pass. Ionele haalt uit met een fantastische trap. Božek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Houško bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun speelt de bal door. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 5:0

28e minuut.
Cinpoeru onderschept slim de pass. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Ionele is nu in balbezit. Ionele schiet op doel. Hluchý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stoica passt de bal in één keer door. Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft de bal voor. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cinpoeru speelt de bal door. Klungelig pakt Stoica de bal. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Božek bokst de bal weg.

36e minuut.
Stoica onderschept slim de pass. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Balán probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kálal is nu in balbezit. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Houško probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru speelt de bal door. Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionele draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 6:0

44e minuut.
Božek trapt de bal weg van het doel. Stoica kopt de bal weg. Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 16%, Jiskra Strážnice 84%.
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 6:0

46e minuut.
Ivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een hoge lob. Ionele rent richting de bal. Ionele passt de bal met de wreef. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brůček. Cinpoeru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cinpoeru met een snel genomen vrije trap. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 7:0

52e minuut.
Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helšus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Balán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Božek bokst de bal weg.

55e minuut.
Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun rent richting de bal. Crăciun passt de bal in één keer door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pachman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stoica is nu in balbezit. Stoica geeft de bal voor. Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Božek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Ionele is nu in balbezit. Ionele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Houško bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun met een sublieme pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Petriş probeert naar een medespeler te passen. Crăciun rent richting de bal. Crăciun met een sublieme pass. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Stoica onderschept slim de pass. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Balán speelt de bal door. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een hoge lob. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Brůček is nu in balbezit. Cinpoeru met een sublieme pass. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru heeft problemen om de bal te vangen. Cinpoeru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 13%, Jiskra Strážnice 87%.
CS Luceafarul - Jiskra Strážnice 7:0