Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plastic Free Football Club Cruz del Sur
BioPlastic Tactiek N1
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
50 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


24e minuut.
Rauseo kopt de bal weg. Jelinek is nu in balbezit. Menci begaat een overtreding. Menci krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan onderschept slim de pass. Yücetan speelt de bal door. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daveri is nu in balbezit. Daveri passt de bal in één keer door. Puistoranta probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Cvetanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daveri probeert de bal met de borst te controleren. N`Tsogo rent richting de bal. Met opzet legt Aranguren zijn tegenspeler op de grond. Aranguren krijgt een gele kaart. N`Tsogo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taş met een snel genomen vrije trap. N`Tsogo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Aranguren geeft een lange en hoge pass. Murzacu rent richting de bal. Menci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menci krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Murzacu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pitrescu met een snel genomen vrije trap. Doric rent richting de bal. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Cruz del Sur 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 48%, Cruz del Sur 52%.
Plastic Free Football Club - Cruz del Sur 1:0

76e minuut.
Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu geeft een lange en hoge pass. Doric rent richting de bal. Corno onderschept slim de pass. Corno draait met de bal, schiet en ... Tianno bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Corno stond buitenspel. Esnaider komt het veld opgelopen. Vilaró komt het veld opgelopen.

82e minuut.
N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloşcu speelt de bal door. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo met een sublieme pass. Daveri onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Taş is nu in balbezit. Aranguren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taş met een snel genomen vrije trap. Esnaider krijgt zijn hoofd ertegen. Cvetanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 59%, Cruz del Sur 41%.
Plastic Free Football Club - Cruz del Sur 1:0