Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: FC CMAS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1290
Piiitrr Os Pobios
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łubkowski met de inworp. Siele is nu in balbezit. Siele schiet op doel. Štefek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Pedras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupecký is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedras. Pedras krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Padavona speelt de bal door. Gos rent richting de bal. Gos passt de bal in één keer door. Siele rent richting de bal. Siele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - Os Pobios 0:1

28e minuut.
Nahodil met een snelle inworp. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kryšpín de bal. Kryšpín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pedras geeft een hoge lob. Gos heeft problemen om de bal te vangen. Gos passt de bal in één keer door. Siele bereikt de bal nog maar net als eerste. Siele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rozgon geeft een lange en hoge pass. Ďurica kopt de bal weg. Kracek heeft problemen om de bal te vangen. Siele bereikt de bal nog maar net als eerste. Siele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Výmola is nu in balbezit. Siele onderschept slim de pass. Siele passt de bal in één keer door. Gos is nu in balbezit. Gos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piiitrr 78%, Os Pobios 22%.
Piiitrr - Os Pobios 0:1

50e minuut.
Pedras geeft een hoge lob. Ďurica kopt de bal weg. Daar is Petrkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - Os Pobios 0:2

51e minuut.
Łubkowski geeft een hoge lob. Daar is Padavona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostřiha is nu in balbezit. Padavona onderschept slim de pass. Padavona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - Os Pobios 0:3

75e minuut.
Petrkovský onderschept slim de pass. Petrkovský geeft een hoge lob. Hrůza rent richting de bal. Hrůza schiet op doel. Kientz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Štefek probeert naar een medespeler te passen. Łubkowski rent richting de bal. Výmola maakt een afschuwelijke overtreding. Výmola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piiitrr 67%, Os Pobios 33%.
Piiitrr - Os Pobios 0:3