Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: TimStar Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1744
TimStar CS Luceafarul
Normal Tactiek Catenaccio
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Szolomayer kopt de bal weg. Klungelig pakt Dumitrescu de bal. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:1

8e minuut.
Stoica onderschept slim de pass. Stoica met een sublieme pass. Ionele rent richting de bal. Ionele haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Muntean geeft een hoge lob. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een hoge lob. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Muntean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szolomayer raakt geblesseerd tijdens het duel. Szolomayer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Predoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:2

14e minuut.
David is nu in balbezit. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun met een sublieme pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun met een sublieme pass. Ionele controleert de bal met de borst. Ionele draait met de bal, schiet en ... Predoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stoica rent richting de bal. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stratulat de bal. Stratulat geeft een hoge lob. Ionele springt en kopt de bal. Predoiu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Ionele rent richting de bal. Ionele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Predoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:3

24e minuut.
Ionele verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumitrescu. Ionele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stratulat wilt de vrije trap nemen. Cărănică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:4

25e minuut.
Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ionele rent richting de bal. Ionele haalt uit met een fantastische trap. Muntean kopt de bal weg. Ionele is nu in balbezit. Ionele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Predoiu met een harde bal richting middenveld. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat passt de bal met de wreef. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Predoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:5

31e minuut.
David rent richting de bal. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun speelt de bal door. Ionele rent richting de bal. Ionele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herea heeft problemen om de bal te vangen. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Stoica speelt de bal door. Dumitrescu probeert de bal met de borst te controleren. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. De bal raakt de paal. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:6

38e minuut.
Stoica geeft de bal voor. Klungelig pakt Ionele de bal. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Predoiu trapt de bal weg van het doel. Coman kopt de bal weg. Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionele draait met de bal, schiet en ... Predoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele is nu in balbezit. Ionele draait met de bal, schiet en ... Predoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Crăciun passt de bal in één keer door. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun passt de bal in één keer door. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimStar 86%, CS Luceafarul 14%.
TimStar - CS Luceafarul 0:6

46e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Cărănică maakt een afschuwelijke overtreding. Ionele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crăciun met een snel genomen vrije trap. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Stoica speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Predoiu trapt de bal weg van het doel. Crăciun kopt de bal weg. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Predoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:7

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:8

53e minuut.
Szolomayer passt de bal zonder na te denken. Ivan geeft de bal voor. Muntean heeft problemen om de bal te vangen. Ionele rent richting de bal. Ionele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Stoica probeert de bal aan de voet te houden. Cărănică is nu in balbezit. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica geeft de bal voor. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:9

65e minuut.
Nicodin speelt de bal door. Coman rent richting de bal. Szolomayer heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer geeft een lange en hoge pass. Ionele springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Herea rent richting de bal. Herea passt de bal in één keer door. Crăciun geeft een hoge lob. Ionele is nu in balbezit. Ionele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Szolomayer passt de bal met de wreef. Stoica rent richting de bal. Stoica speelt de bal door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:10

72e minuut.
Ionele passt de bal zonder na te denken. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Coman kopt de bal weg. Ionele is nu in balbezit. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Predoiu met een harde bal richting middenveld. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ionele rent richting de bal. Ionele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Stoica met een sublieme pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Predoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:11

84e minuut.
Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun geeft een hoge lob. Herea heeft problemen om de bal te vangen. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele draait met de bal, schiet en ... Predoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - CS Luceafarul 0:12

87e minuut.
Inworp. Stratulat met een snelle inworp. Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Predoiu met een harde bal richting middenveld. Crăciun kopt de bal weg. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Predoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimStar 80%, CS Luceafarul 20%.
TimStar - CS Luceafarul 0:12