Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plastic Free Football Club Phil My Tank XI
BioPlastic Tactiek Hoho
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaw met een snelle inworp. Aranguren met een sublieme pass. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ... Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Jelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Corno rent richting de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Griffiths kopt de bal weg. Bloşcu rent richting de bal. Shaw onderschept slim de pass. Shaw draait met de bal, schiet en ... Cvetanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 0:1

11e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu verovert de bal door een tackle van achteren. Murzacu schiet op doel. Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 1:1

19e minuut.
Aranguren is nu in balbezit. Yücetan geeft een lange en hoge pass. Boyd kopt de bal weg. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bloşcu probeert naar een medespeler te passen. Corno is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aranguren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murzacu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Aranguren kopt de bal weg. Jára heeft problemen om de bal te vangen. Yücetan met een sublieme pass. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Shaw rent richting de bal. Bloşcu onderschept slim de pass. Bloşcu geeft een lange en hoge pass. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Šichan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. van der Gaag neemt vlug de vrije trap. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 2:1

42e minuut.
Tucker passt de bal in één keer door. Jára controleert de bal met de borst. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 35%, Phil My Tank XI 65%.
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 3:1

46e minuut.
Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 4:1

48e minuut.
Klungelig pakt Van Blerk de bal. Jára rent richting de bal. Corno is nu in balbezit. Corno haalt uit met een fantastische trap. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yücetan verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan geeft een lange en hoge pass. Corno kopt de bal weg. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jelinek passt de bal in één keer door. Murzacu is nu in balbezit. Jára is nu in balbezit. Corno onderschept slim de pass. Corno schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 5:1

68e minuut.
Buitenspel voor Šichan. Goede buitenspelval van de verdediging. Pitrescu neemt vlug de vrije trap. Jára rent richting de bal. Corno verovert de bal door een tackle van achteren. Corno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 6:1

77e minuut.
van der Gaag rent richting de bal. van der Gaag geeft een lange en hoge pass. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Gökmen probeert naar een medespeler te passen. Aranguren rent richting de bal. Aranguren speelt de bal door. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 16%, Phil My Tank XI 84%.
Plastic Free Football Club - Phil My Tank XI 6:1