Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2607
Cruz del Sur FC Missing
N1 Tactiek New
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mølgaard geeft een hoge lob. Puistoranta kopt de bal weg. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FC Missing 1:0

5e minuut.
Maljković is nu in balbezit. Maljković geeft een hoge lob. Macsali rent richting de bal. Macsali geeft een lange en hoge pass. Wanatowski krijgt zijn hoofd ertegen. Tianno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Doric onderschept slim de pass. Doric geeft de bal voor. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz schiet op doel. Mardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lillemaa verovert de bal door een tackle van achteren. Lillemaa geeft een hoge lob. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FC Missing 2:0

26e minuut.
Macsali passt de bal met de wreef. Bondanza rent richting de bal. Bondanza passt de bal zonder na te denken. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Inworp. Baylon met een snelle inworp. Macsali rent richting de bal. Macsali geeft de bal voor. Maljković krijgt zijn hoofd ertegen. Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Tianno probeert naar een medespeler te passen. Bondanza kopt de bal weg. Doric is nu in balbezit. Maljković onderschept slim de pass. Maljković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FC Missing 2:1

38e minuut.
Baylon is nu in balbezit. Curechi onderschept slim de pass. Daar is Curechi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel. Mardan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mąka geeft een lange en hoge pass. Macsali is nu in balbezit. Macsali geeft een hoge lob. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - FC Missing 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 49%, FC Missing 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruz del Sur - FC Missing 2:2

47e minuut.
Filip passt de bal zonder na te denken. Puistoranta speelt de bal door. Beudoret probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FC Missing 3:2

54e minuut.
Rauseo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menci geeft een lange en hoge pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - FC Missing 4:2

56e minuut.
Puistoranta passt de bal zonder na te denken. Daar is Curechi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curechi passt de bal met de wreef. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Filip passt de bal zonder na te denken. Puistoranta heeft problemen om de bal te vangen. Puistoranta geeft een hoge lob. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip geeft een hoge lob. Kubadinski heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Buitenspel voor Klemencz. Goede buitenspelval van de verdediging. Ploompuu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bondanza passt de bal zonder na te denken. Macsali rent richting de bal. Macsali met een sublieme pass. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković rent richting de bal. Lillemaa begaat een overtreding. Lillemaa krijgt een gele kaart. Maljković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilaró komt het veld opgelopen. Palčinský komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Baylon passt de bal in één keer door. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali speelt de bal door. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu draait met de bal, schiet en ... Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maljković rent richting de bal. Lillemaa verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Beudoret heeft problemen om de bal te vangen. Beudoret probeert naar een medespeler te passen. Esnaider rent richting de bal. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šogolj komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Palčinský controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 49%, FC Missing 51%.
Cruz del Sur - FC Missing 4:2