Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 476
Os Pobios Jiskra Strážnice
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Pedras onderschept slim de pass. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos passt de bal zonder na te denken. Siele bereikt de bal nog maar net als eerste. Siele met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Padavona is nu in balbezit. Houško onderschept slim de pass. Houško passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Flídr de bal. Flídr draait met de bal, schiet en ... Leindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pedras verovert de bal door een tackle van achteren. Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè geeft een hoge lob. Gos geeft de bal voor. Siele krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pachman is nu in balbezit. Pachman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedras de bal. Ciafrè geeft een lange en hoge pass. Santillán probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balán geeft de bal voor. Santillán heeft problemen om de bal te vangen. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Padavona probeert naar een medespeler te passen. Flídr is nu in balbezit. Padavona onderschept slim de pass. Houško onderschept slim de pass. Houško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gos rent richting de bal. Gos passt de bal met de wreef. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski speelt de bal door. Santillán met een sublieme pass. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siele rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gos geeft een hoge lob. Kálal heeft problemen om de bal te vangen. Gos rent richting de bal. Gos geeft een lange en hoge pass. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 31%, Jiskra Strážnice 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Pobios - Jiskra Strážnice 0:0

49e minuut.
Balán geeft de bal voor. Pedras kopt de bal weg. Balán heeft problemen om de bal te vangen. Siele is nu in balbezit. Siele draait met de bal, schiet en ... Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Denkiewicz geeft de bal voor. Siele bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brůček. Siele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Padavona wilt de vrije trap nemen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Helšus geeft een hoge lob. Denkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Houško de bal. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Ciafrè met een snelle inworp. Pachman is nu in balbezit. Siele onderschept slim de pass. Siele geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balán heeft problemen om de bal te vangen. Balán onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Jiskra Strážnice 1:0

89e minuut.
Gos rent richting de bal. Gos passt de bal met de wreef. Pedras probeert naar een medespeler te passen. Siele rent richting de bal. Siele draait met de bal, schiet en ... Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 13%, Jiskra Strážnice 87%.
Os Pobios - Jiskra Strážnice 1:0