Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: FC CMAS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1324
Piiitrr TimStar
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Výmola kopt de bal weg. Cărănică probeert de bal aan de voet te houden. Kryšpín rent richting de bal. Hrůza rent richting de bal. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - TimStar 1:0

9e minuut.
Kupecký met een sublieme pass. David rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kryšpín. Kryšpín krijgt een gele kaart. David raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. David kan niet meer verder spelen. Saramet komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kryšpín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryšpín geeft de bal voor. Kupecký kopt de bal weg. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - TimStar 2:0

28e minuut.
Kupecký verovert de bal door een tackle van achteren. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Kryšpín verovert de bal door een tackle van achteren. Kryšpín draait met de bal, schiet en ... Hrůza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Predoiu niet meer kan verder spelen. Chiriţă komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha met een sublieme pass. Hrůza rent richting de bal. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - TimStar 3:0

40e minuut.
Kryšpín rent richting de bal. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryšpín verovert de bal door een tackle van achteren. Kryšpín draait met de bal, schiet en ... Chiriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - TimStar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piiitrr 39%, TimStar 61%.
Piiitrr - TimStar 4:0

47e minuut.
Kryšpín kan de bal niet met de borst controleren. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryšpín onderschept slim de pass. Kryšpín haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - TimStar 5:0

57e minuut.
Výmola bereikt de bal nog maar net als eerste. Výmola passt de bal met de wreef. Daar is Kryšpín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - TimStar 6:0

60e minuut.
Herea geeft de bal voor. Petrkovský heeft problemen om de bal te vangen. Boldurescu rent richting de bal. Petrkovský onderschept slim de pass. Petrkovský geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrůza rent richting de bal. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kracek probeert de bal met de borst te controleren. Herea is nu in balbezit. Kracek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kracek krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cărănică controleert de bal met de borst. Kryšpín speelt de bal door. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - TimStar 7:0

74e minuut.
Herea geeft een hoge lob. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha met een sublieme pass. Kryšpín heeft problemen om de bal te vangen. Kryšpín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Výmola speelt de bal door. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea probeert naar een medespeler te passen. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Muntean geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupecký met een snelle inworp. Kryšpín is nu in balbezit. Kryšpín geeft de bal voor. Paal! Chiriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - TimStar 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piiitrr 30%, TimStar 70%.
Piiitrr - TimStar 8:0