Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: CS Luceafarul Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4767
CS Luceafarul Plastic Free Football Club
Catenaccio Tactiek BioPlastic
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 49.1
goed Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


26e minuut.
Aranguren heeft problemen om de bal te vangen. Aranguren met een sublieme pass. Jelinek met een sublieme pass. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Jelinek passt de bal met de wreef. Yücetan rent richting de bal. Yücetan passt de bal met de wreef. Corno rent richting de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 54%, Plastic Free Football Club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CS Luceafarul - Plastic Free Football Club 0:0

47e minuut.
Ciucă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă geeft een lange en hoge pass. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Plastic Free Football Club 1:0

49e minuut.
Murzacu heeft problemen om de bal te vangen. Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Ciapalski rent richting de bal. Corno onderschept slim de pass. Corno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Luceafarul - Plastic Free Football Club 1:1

66e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun passt de bal in één keer door. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yücetan met de inworp. Aranguren geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daveri met een sublieme pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica passt de bal met de wreef. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stoica passt de bal zonder na te denken. Aranguren rent richting de bal. Aranguren passt de bal met de wreef. Yücetan is nu in balbezit. Yücetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 55%, Plastic Free Football Club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CS Luceafarul - Plastic Free Football Club 1:1