Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiskra Strážnice Cruz del Sur
Normal Tactiek N1
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
N`Tsogo onderschept slim de pass. Klemencz rent richting de bal. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Božek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:1

6e minuut.
Curechi passt de bal met de wreef. Hluchý is nu in balbezit. Klemencz onderschept slim de pass. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:2

7e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Beudoret passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert N`Tsogo de bal onder controle te krijgen. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hluchý rent richting de bal. Hluchý geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo met een sublieme pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
N`Tsogo probeert naar een medespeler te passen. Klemencz is nu in balbezit. Hluchý rent richting de bal. Klemencz onderschept slim de pass. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Schuster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beudoret verovert de bal door een tackle van achteren. Beudoret geeft een lange en hoge pass. Klemencz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Curechi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kundrát de bal onder controle te krijgen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Božek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hluchý rent richting de bal. Hluchý geeft de bal voor. Filip kopt de bal weg. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:3

17e minuut.
Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi passt de bal in één keer door. Daar is Klemencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz schiet op doel. Božek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:4

20e minuut.
Houško kopt de bal weg. Beudoret rent richting de bal. Beudoret geeft de bal voor. Klemencz heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Pachman de bal. Curechi verovert de bal door een tackle van achteren. Curechi probeert naar een medespeler te passen. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Balán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Božek bokst de bal weg.

24e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo passt de bal zonder na te denken. Hluchý is nu in balbezit. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:5

26e minuut.
Klungelig pakt Kálal de bal. Beudoret is nu in balbezit. Beudoret speelt de bal door. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Božek bokst de bal weg. Klemencz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:6

29e minuut.
Božek trapt de bal weg. Brůček kopt de bal weg. Curechi probeert naar een medespeler te passen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tsogo rent richting de bal. Balán verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel. Božek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:7

34e minuut.
Božek met een sublieme pass. Beudoret kopt de bal weg. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:8

37e minuut.
Klungelig pakt Rauseo de bal. Rauseo geeft een lange en hoge pass. Curechi speelt de bal door. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hluchý probeert de bal aan de voet te houden. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beudoret geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Božek trapt de bal weg. Beudoret kopt de bal weg. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:9

42e minuut.
Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Helšus de bal. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Balán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Božek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Flídr probeert de bal aan de voet te houden. Filip rent richting de bal. Filip probeert naar een medespeler te passen. Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 84%, Cruz del Sur 16%.
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:9

46e minuut.
Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz passt de bal met de wreef. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:10

49e minuut.
Curechi rent richting de bal. Curechi geeft een hoge lob. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:11

49e minuut.
Klemencz onderschept slim de pass. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Klemencz de bal. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Beudoret geeft een hoge lob. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:12

52e minuut.
Flídr heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo passt de bal zonder na te denken. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:13

53e minuut.
N`Tsogo onderschept slim de pass. Balán rent richting de bal. N`Tsogo onderschept slim de pass. N`Tsogo schiet op doel. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:14

56e minuut.
Beudoret met een sublieme pass. Curechi speelt de bal door. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:15

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beudoret met de inworp. Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistoranta geeft een hoge lob. Klemencz springt en kopt de bal. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:16

62e minuut.
Beudoret kopt de bal weg. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo passt de bal zonder na te denken. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:17

63e minuut.
Kálal rent richting de bal. Kálal passt de bal in één keer door. Beudoret rent richting de bal. Beudoret geeft een hoge lob. Klemencz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:18

65e minuut.
Puistoranta met een sublieme pass. Curechi controleert de bal met de borst. Curechi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hluchý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Curechi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filip rent richting de bal. Filip geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Puistoranta geeft een lange en hoge pass. Klemencz controleert de bal met de borst. Balán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klemencz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Tsogo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo rent richting de bal. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel. Božek bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Beudoret de bal. Beudoret met een sublieme pass. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:19

74e minuut.
Božek probeert naar een medespeler te passen. Curechi met een sublieme pass. Beudoret met een sublieme pass. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kálal rent richting de bal. Beudoret onderschept slim de pass. Beudoret met een sublieme pass. N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is N`Tsogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Pachman probeert de bal aan de voet te houden. Esnaider rent richting de bal. Esnaider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sukosol met een sublieme pass. N`Tsogo rent richting de bal. Balán bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 92%, Cruz del Sur 8%.
Jiskra Strážnice - Cruz del Sur 0:19