Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: House of Cockburn
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4075
Cockburn Raiders Jiskra Strážnice
wieners Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 19.2
formidable Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kálal passt de bal in één keer door. Helšus heeft problemen om de bal te vangen. Reiman onderschept slim de pass. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kannela kopt de bal weg. Dracena speelt de bal door. Klungelig pakt Kálal de bal. Kannela geeft een hoge lob. Kosznik springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pachman is nu in balbezit. Pachman passt de bal in één keer door. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 1:0

11e minuut.
Božek trapt de bal weg van het doel. Kannela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kosznik de bal. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 2:0

14e minuut.
Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een lange en hoge pass. Reiman rent richting de bal. Reiman geeft de bal voor. Kosznik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 3:0

15e minuut.
Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachman is nu in balbezit. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Schuster de bal. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Helšus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela onderschept slim de pass. Kannela geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hluchý rent richting de bal. Hluchý geeft de bal voor. Dracena is nu in balbezit. Dracena geeft de bal voor. Reiman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 5:0

26e minuut.
Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een lange en hoge pass. Reiman kopt de bal weg. Kosznik rent richting de bal. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 6:0

27e minuut.
Kosznik verovert de bal door een tackle van achteren. Pachman verovert de bal door een tackle van achteren. Pachman passt de bal met de wreef. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kannela passt de bal in één keer door. Järvsalu geeft de bal voor. Klungelig pakt Helšus de bal. Reiman is nu in balbezit. Reiman geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Pachman verovert de bal door een tackle van achteren. Järvsalu onderschept slim de pass. Järvsalu passt de bal zonder na te denken. Kosznik heeft problemen om de bal te vangen. Kosznik draait met de bal, schiet en ... Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 15%, Jiskra Strážnice 85%.
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 6:0

49e minuut.
Kosznik probeert naar een medespeler te passen. Reiman is nu in balbezit. Balán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balán krijgt een gele kaart. Reiman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosznik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Brůček speelt de bal door. Inworp. Järvsalu met de inworp. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena geeft de bal voor. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dracena onderschept slim de pass. Järvsalu is nu in balbezit. Järvsalu geeft een hoge lob. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Helšus geeft een lange en hoge pass. Kannela geeft een hoge lob. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik draait met de bal, schiet en ... Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 7:0

70e minuut.
Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela geeft een hoge lob. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 8:0

71e minuut.
Houško is nu in balbezit. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman passt de bal in één keer door. Kosznik rent richting de bal. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kannela onderschept slim de pass. Kannela speelt de bal door. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Reiman schiet op doel. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 23%, Jiskra Strážnice 77%.
Cockburn Raiders - Jiskra Strážnice 9:0