Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: FC Missing Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1267
FC Missing Piiitrr
New Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 23.2
formidabel Schieten zwak
goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mąka probeert naar een medespeler te passen. Zanchetti heeft problemen om de bal te vangen. Výmola rent richting de bal. Zanchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Štefek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Hrůza rent richting de bal. Bondanza speelt de bal door. Macsali probeert naar een medespeler te passen. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 1:0

4e minuut.
Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski rent richting de bal. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 2:0

8e minuut.
Baylon met de inworp. Výmola is nu in balbezit. Zanchetti onderschept slim de pass. Zanchetti geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 3:0

9e minuut.
Hrůza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kryšpín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Ostřiha de bal. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski passt de bal zonder na te denken. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ... Štefek bokst de bal weg. Havlík heeft problemen om de bal te vangen. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 4:0

12e minuut.
Kozlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Výmola de bal. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković rent richting de bal. Maljković passt de bal in één keer door. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 5:0

19e minuut.
Macsali met een sublieme pass. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Bondanza speelt de bal door. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 6:0

24e minuut.
Baylon met een snelle inworp. Daar is Macsali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macsali geeft de bal voor. Maljković kopt de bal weg. Zanchetti geeft een hoge lob. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanchetti rent richting de bal. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 7:0

26e minuut.
Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković rent richting de bal. Ďurica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 8:0

30e minuut.
Kryšpín speelt de bal door. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka passt de bal in één keer door. Daar is Maljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Macsali kopt de bal weg. Zanchetti heeft problemen om de bal te vangen. Zanchetti passt de bal in één keer door. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bondanza rent richting de bal. Bondanza passt de bal met de wreef. Macsali speelt de bal door. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 9:0

35e minuut.
Havlík rent richting de bal. Macsali rent richting de bal. Macsali passt de bal in één keer door. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mąka met de inworp. Kozlík rent richting de bal. Kozlík geeft de bal voor. Maljković maakt een snoekduik en kopt de bal. Štefek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Maljković is nu in balbezit. Maljković passt de bal in één keer door. Mujagič rent richting de bal. Zanchetti onderschept slim de pass. Zanchetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski passt de bal zonder na te denken. Havlík is nu in balbezit. Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Maljković schiet op doel. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kozlík speelt de bal door. Maljković is nu in balbezit. Maljković passt de bal in één keer door. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Maljković passt de bal zonder na te denken. Výmola rent richting de bal. Zanchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 22%, Piiitrr 78%.
FC Missing - Piiitrr 9:0

47e minuut.
Bondanza kopt de bal weg. Zanchetti rent richting de bal. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel. Ďurica probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozlík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zanchetti krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 10:0

48e minuut.
Kryšpín heeft problemen om de bal te vangen. Hrůza is nu in balbezit. Maljković onderschept slim de pass. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bondanza passt de bal zonder na te denken. Kozlík is nu in balbezit. Kozlík passt de bal met de wreef. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurica rent richting de bal. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 11:0

57e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 12:0

63e minuut.
Kozlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlík geeft een lange en hoge pass. Ďurica heeft problemen om de bal te vangen. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Štefek trapt de bal weg. Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Maljković heeft problemen om de bal te vangen. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 13:0

69e minuut.
Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski passt de bal met de wreef. Daar is Zanchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Ploompuu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Maljković rent richting de bal. Maljković passt de bal met de wreef. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 14:0

72e minuut.
Maljković is nu in balbezit. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski passt de bal zonder na te denken. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Havlík geeft een lange en hoge pass. Nahodil probeert de bal aan de voet te houden. Mujagič bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali onderschept slim de pass. Macsali geeft de bal voor. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Hrůza. Goede buitenspelval van de verdediging. Palčinský komt het veld opgelopen. Bondanza neemt vlug de vrije trap. Ploompuu kopt de bal weg. Maljković probeert de bal met de borst te controleren. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 15:0

76e minuut.
Mølgaard geeft een lange en hoge pass. Palčinský probeert naar een medespeler te passen. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 16:0

78e minuut.
Daar is Mølgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mølgaard geeft een hoge lob. Havlík is nu in balbezit. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Daar is Kupecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka geeft een hoge lob. Maljković heeft problemen om de bal te vangen. Maljković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šogolj komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ďurica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryšpín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza verovert de bal door een tackle van achteren. Bondanza geeft een hoge lob. Maljković krijgt zijn hoofd ertegen. Štefek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 17:0

82e minuut.
Daar is Hrůza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrůza met een sublieme pass. Daar is Výmola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 18:0

85e minuut.
Daar is Výmola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palčinský probeert naar een medespeler te passen. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Štefek speelt de bal door. Palčinský kopt de bal weg. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Štefek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ďurica probeert de bal met de borst te controleren. Maljković onderschept slim de pass. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 19:0

89e minuut.
Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Maljković passt de bal met de wreef. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Piiitrr 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 13%, Piiitrr 87%.
FC Missing - Piiitrr 20:0