Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2139
Cruz del Sur CS Luceafarul
N1 Tactiek Catenaccio
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Beudoret speelt de bal door. N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo passt de bal met de wreef. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - CS Luceafarul 1:0

26e minuut.
Klemencz is nu in balbezit. Curechi is nu in balbezit. Curechi passt de bal in één keer door. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Cinpoeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beudoret. Cinpoeru raakt geblesseerd tijdens het duel. Cinpoeru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lillemaa heeft problemen om de bal te vangen. Ionele rent richting de bal. Ionele haalt uit met een fantastische trap. Tianno bokst de bal weg.

31e minuut.
Szolomayer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rauseo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curechi is nu in balbezit. Curechi draait met de bal, schiet en ... Chindea bokst de bal weg.

41e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Klemencz rent richting de bal. Ivan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klemencz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Tsogo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - CS Luceafarul 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 44%, CS Luceafarul 56%.
Cruz del Sur - CS Luceafarul 2:0

57e minuut.
Crăciun probeert de bal met de borst te controleren. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Crăciun naar de kleedkamers voor een vroege douche. Klemencz raakt geblesseerd tijdens het duel. Filip zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel. Chindea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - CS Luceafarul 3:0

78e minuut.
Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klemencz raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen. N`Tsogo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chindea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - CS Luceafarul 4:0

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 35%, CS Luceafarul 65%.
Cruz del Sur - CS Luceafarul 4:0