Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: FC Missing Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1733
FC Missing Phil My Tank XI
New Tactiek Hoho
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
50.2 gemiddelde waardering 41.5
uitstekend Schieten zwak
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Jára geeft de bal voor. Griffiths controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bondanza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Maljković de bal. Van Blerk rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mąka passt de bal met de wreef. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski passt de bal in één keer door. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Phil My Tank XI 1:0

15e minuut.
Macsali rent richting de bal. Macsali passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baylon de bal. Tucker geeft een hoge lob. Kozlík kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kozlík heeft problemen om de bal te vangen. Kozlík passt de bal in één keer door. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski draait met de bal, schiet en ... Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker onderschept slim de pass. Maljković rent richting de bal. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Phil My Tank XI 2:0

24e minuut.
Van Blerk geeft een hoge lob. Zanchetti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Blerk. Van Blerk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Macsali speelt de bal door. Zanchetti rent richting de bal. Tucker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tucker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 26%, Phil My Tank XI 74%.
FC Missing - Phil My Tank XI 2:0

67e minuut.
Buitenspel voor Griffiths. Goede buitenspelval van de verdediging. Ploompuu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ploompuu speelt de bal door. Macsali is nu in balbezit. Macsali met een sublieme pass. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palčinský komt het veld opgelopen. Jára zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mąka kopt de bal weg. Maljković is nu in balbezit. Maljković met een sublieme pass. Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploompuu draait met de bal, schiet en ... Simpson bokst de bal weg.

79e minuut.
Baylon met de inworp. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali met een sublieme pass. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu haalt uit met een fantastische trap. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bondanza met een sublieme pass. Kozlík rent richting de bal. Kozlík passt de bal met de wreef. Maljković is nu in balbezit. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Phil My Tank XI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 24%, Phil My Tank XI 76%.
FC Missing - Phil My Tank XI 3:0