Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: FC CMAS Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1431
Piiitrr Jiskra Strážnice
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Mujagič speelt de bal door. Hrůza is nu in balbezit. Hluchý is nu in balbezit. Hrůza verovert de bal door een tackle van achteren. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brůček geeft een hoge lob. Inworp. Nahodil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryšpín rent richting de bal. Kryšpín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kupecký geeft de bal voor. Klungelig pakt Balán de bal. Hrůza rent richting de bal. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hluchý de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - Jiskra Strážnice 1:0

13e minuut.
Ďurica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kundrát zal de hoekschop nemen. Flídr is nu in balbezit. Flídr schiet op doel. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostřiha heeft problemen om de bal te vangen. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kryšpín probeert naar een medespeler te passen. Balán is nu in balbezit. Hrůza verovert de bal door een tackle van achteren. Hrůza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - Jiskra Strážnice 2:0

23e minuut.
Ostřiha geeft een lange en hoge pass. Brůček heeft problemen om de bal te vangen. Hrůza verovert de bal door een tackle van achteren. Hrůza schiet op doel. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - Jiskra Strážnice 3:0

24e minuut.
Houško passt de bal zonder na te denken. Balán probeert naar een medespeler te passen. Kálal heeft problemen om de bal te vangen. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nahodil rent richting de bal. Výmola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil probeert naar een medespeler te passen. Hrůza rent richting de bal. Hrůza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piiitrr 30%, Jiskra Strážnice 70%.
Piiitrr - Jiskra Strážnice 3:0

58e minuut.
Brůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůček passt de bal zonder na te denken. Kryšpín rent richting de bal. Kryšpín draait met de bal, schiet en ... Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - Jiskra Strážnice 4:0

59e minuut.
Výmola passt de bal met de wreef. Kryšpín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryšpín speelt de bal door. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Petrkovský kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kupecký de bal onder controle te krijgen. Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecký onderschept slim de pass. Kupecký schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Helšus onderschept slim de pass. Houško bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrkovský begaat een overtreding. Petrkovský krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Balán met een sublieme pass. Kryšpín rent richting de bal. Kryšpín passt de bal zonder na te denken. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - Jiskra Strážnice 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piiitrr 31%, Jiskra Strážnice 69%.
Piiitrr - Jiskra Strážnice 5:0