Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plastic Free Football Club Cockburn Raiders
BioPlastic Tactiek wieners
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
47.5 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Yücetan verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan geeft de bal voor. Corno kopt de bal weg. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Pärn bokst de bal weg.

6e minuut.
Reiman kopt de bal weg. Bloşcu is nu in balbezit. Kosznik onderschept slim de pass. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kannela rent richting de bal. Kannela probeert naar een medespeler te passen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Cockburn Raiders 0:1

15e minuut.
Jelinek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pimentel komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Kannela rent richting de bal. Kannela geeft de bal voor. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel. Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Cockburn Raiders 0:2

19e minuut.
Daveri met een sublieme pass. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal met de wreef. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kannela rent richting de bal. Kannela passt de bal zonder na te denken. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Cockburn Raiders 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 50%, Cockburn Raiders 50%.
Plastic Free Football Club - Cockburn Raiders 0:3

65e minuut.
Pimentel passt de bal met de wreef. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan speelt de bal door. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dracena speelt de bal door. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela passt de bal zonder na te denken. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel. Cvetanov bokst de bal weg.

81e minuut.
Yücetan geeft een hoge lob. Kannela is nu in balbezit. Kannela geeft de bal voor. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Cvetanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Cockburn Raiders 0:4

86e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal in één keer door. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Pärn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - Cockburn Raiders 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 45%, Cockburn Raiders 55%.
Plastic Free Football Club - Cockburn Raiders 1:4