Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1008
Cruz del Sur TimStar
N1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 21
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. David rent richting de bal. N`Tsogo verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 1:0

8e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi onderschept slim de pass. Curechi speelt de bal door. Klungelig pakt N`Tsogo de bal. N`Tsogo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Beudoret passt de bal met de wreef. Curechi met een sublieme pass. Beudoret geeft de bal voor. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 2:0

11e minuut.
Daar is Nicodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tsogo passt de bal in één keer door. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Atanasiu bokst de bal weg. De bal raakt de paal. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel. Atanasiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Puistoranta geeft de bal voor. Muntean kopt de bal weg. Curechi probeert de bal aan de voet te houden. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Puistoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Puistoranta met een sublieme pass. N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Coman is nu in balbezit. Coman passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Boldurescu de bal onder controle te krijgen. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistoranta met een sublieme pass. Beudoret met een sublieme pass. Daar is N`Tsogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atanasiu bokst de bal weg.

21e minuut.
N`Tsogo schiet op doel. Muntean probeert de bal aan de voet te houden. N`Tsogo geeft de bal voor. Klemencz heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 3:0

24e minuut.
Roşu heeft problemen om de bal te vangen. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret passt de bal zonder na te denken. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 4:0

26e minuut.
David is nu in balbezit. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. David onderschept slim de pass. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 5:0

27e minuut.
Nicodin passt de bal in één keer door. Roşu is nu in balbezit. N`Tsogo begaat een overtreding. N`Tsogo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Beudoret geeft een hoge lob. Dumitrescu heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Atanasiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Muntean de bal. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel. Atanasiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo kan de bal niet met de borst controleren. Klemencz rent richting de bal. Klemencz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Filip speelt de bal door. Beudoret geeft een hoge lob. N`Tsogo kopt de bal weg. Daar is Klemencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atanasiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Filip is nu in balbezit. Filip speelt de bal door. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo geeft een lange en hoge pass. Dumitrescu controleert de bal met de borst. Atanasiu bokst de bal weg.

35e minuut.
Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beudoret met de inworp. Puistoranta controleert de bal met de borst. Puistoranta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beudoret neemt de hoekschop. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Atanasiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 6:0

38e minuut.
Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klemencz raakt geblesseerd tijdens het duel. Beudoret zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 7:0

40e minuut.
N`Tsogo passt de bal in één keer door. Beudoret met een sublieme pass. Muntean rent richting de bal. N`Tsogo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 8:0

43e minuut.
David kopt de bal weg. Filip is nu in balbezit. Filip passt de bal in één keer door. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 9:0

44e minuut.
Beudoret geeft een lange en hoge pass. Dumitrescu rent richting de bal. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 18%, TimStar 82%.
Cruz del Sur - TimStar 10:0

46e minuut.
Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistoranta geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo kopt de bal weg. Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 11:0

48e minuut.
Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistoranta passt de bal zonder na te denken. Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi geeft de bal voor. N`Tsogo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Atanasiu trapt de bal weg van het doel. Beudoret kopt de bal weg. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Beudoret is nu in balbezit. Beudoret geeft een hoge lob. Klemencz kopt de bal weg. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Atanasiu met een harde bal richting middenveld. Beudoret kopt de bal weg. David controleert de bal met de borst. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Beudoret kopt de bal weg. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo speelt de bal door. Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Curechi neemt de hoekschop. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Atanasiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 12:0

53e minuut.
Beudoret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puistoranta speelt de bal door. Beudoret met een sublieme pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo rent richting de bal. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Răduleţ kopt de bal weg. Filip geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo rent richting de bal. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo met een sublieme pass. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dumitrescu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 13:0

60e minuut.
Nicodin passt de bal met de wreef. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Klemencz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Curechi passt de bal in één keer door. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel. Atanasiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 14:0

64e minuut.
Menci speelt de bal door. Doric bereikt de bal nog maar net als eerste. Doric geeft een hoge lob. N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 15:0

66e minuut.
Boldurescu kopt de bal weg. Beudoret speelt de bal door. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Beudoret geeft de bal voor. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
N`Tsogo kopt de bal weg. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo passt de bal met de wreef. Curechi geeft een hoge lob. N`Tsogo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 16:0

72e minuut.
Klungelig pakt Curechi de bal. Herea is nu in balbezit. Curechi verovert de bal door een tackle van achteren. Curechi geeft een hoge lob. N`Tsogo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Menci de bal. Menci geeft de bal voor. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 17:0

75e minuut.
Vilaró komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Curechi de bal. Curechi probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Atanasiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - TimStar 18:0

83e minuut.
Doeltrap. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Beudoret met een sublieme pass. Sukosol rent richting de bal. Sukosol geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 17%, TimStar 83%.
Cruz del Sur - TimStar 18:0