Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2264
Os Pobios CS Luceafarul
442 Tactiek Catenaccio
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 47.6
matig Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft de bal voor. Ionele springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - CS Luceafarul 0:1

6e minuut.
Stoica heeft problemen om de bal te vangen. Stoica passt de bal met de wreef. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Leindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - CS Luceafarul 0:2

11e minuut.
Stoica met een sublieme pass. Klungelig pakt Cinpoeru de bal. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Ionele is nu in balbezit. Ionele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ciucă neemt vlug de vrije trap. Szolomayer kopt de bal weg. Kientz heeft problemen om de bal te vangen. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - CS Luceafarul 0:3

21e minuut.
Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica met een sublieme pass. Ionele rent richting de bal. Ionele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Siele rent richting de bal. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft een hoge lob. Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Ionele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kientz geeft de bal voor. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Leindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Leindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedras de bal. Stoica met een sublieme pass. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 59%, CS Luceafarul 41%.
Os Pobios - CS Luceafarul 0:3

58e minuut.
Siele is nu in balbezit. Ciapalski onderschept slim de pass. Ciapalski geeft een lange en hoge pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Leindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Leindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - CS Luceafarul 0:4

70e minuut.
Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun met een sublieme pass. Ionele rent richting de bal. Ionele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - CS Luceafarul 0:5

76e minuut.
Denkiewicz kopt de bal weg. Daar is Rozgon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionele is nu in balbezit. Ionele haalt uit met een fantastische trap. Leindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - CS Luceafarul 0:6

78e minuut.
Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kämper ... Strafschop! Szolomayer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szolomayer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 64%, CS Luceafarul 36%.
Os Pobios - CS Luceafarul 0:6