Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 18:27
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: CS Luceafarul Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5508
CS Luceafarul FC Missing
Catenaccio Tactiek New
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


15e minuut.
Petriş is nu in balbezit. Petriş geeft de bal voor. Baylon kopt de bal weg. Bondanza is nu in balbezit. Bondanza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski onderschept slim de pass. Wanatowski passt de bal met de wreef. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zanchetti rent richting de bal. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă probeert naar een medespeler te passen. Macsali rent richting de bal. Macsali haalt uit met een fantastische trap. Chindea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wanatowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maljković de bal. Crăciun rent richting de bal. Maljković onderschept slim de pass. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC Missing 0:1

38e minuut.
Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 61%, FC Missing 39%.
CS Luceafarul - FC Missing 0:1

47e minuut.
Stoica met een snelle inworp. Wanatowski is nu in balbezit. Met opzet legt Crăciun zijn tegenspeler op de grond. Crăciun krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bondanza probeert de bal aan de voet te houden. Ivan rent richting de bal. Ivan passt de bal zonder na te denken. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šogolj heeft problemen om de bal te vangen. Ionele rent richting de bal. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Luceafarul - FC Missing 1:1

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ploompuu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ciucă onderschept slim de pass. Crăciun rent richting de bal. Wanatowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wanatowski krijgt een gele kaart. Crăciun raakt geblesseerd tijdens het duel. Palčinský komt het veld opgelopen. Ciucă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondanza is nu in balbezit. Bondanza speelt de bal door. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Ionele is nu in balbezit. Ionele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 60%, FC Missing 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CS Luceafarul - FC Missing 1:1