Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiskra Strážnice Plastic Free Football Club
Normal Tactiek BioPlastic
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Murzacu rent richting de bal. Murzacu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Corno de bal. Corno schiet op doel. Božek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:1

2e minuut.
Corno onderschept slim de pass. Brůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno begaat een overtreding. Corno krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pimentel kopt de bal weg. Yücetan kan de bal niet met de borst controleren. Yücetan passt de bal in één keer door. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Božek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Karpiščák geeft een hoge lob. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan passt de bal zonder na te denken. Daar is Murzacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murzacu schiet op doel. Božek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Corno de bal. Corno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pachman geeft een hoge lob. Inworp. Karpiščák met de inworp. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Murzacu verovert de bal door een tackle van achteren. Corno rent richting de bal. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Karpiščák onderschept slim de pass. Helšus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan met een sublieme pass. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kálal probeert de bal met de borst te controleren. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kálal begaat een overtreding. Kálal krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Brůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůček passt de bal met de wreef. Pimentel geeft de bal voor. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:2

28e minuut.
Karpiščák rent richting de bal. Kálal rent richting de bal. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Helšus geeft de bal voor. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel geeft een hoge lob. Corno is nu in balbezit. Corno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Houško bereikt de bal nog maar net als eerste. Kálal rent richting de bal. Houško passt de bal met de wreef. Corno is nu in balbezit. Corno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yücetan verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan passt de bal in één keer door. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:3

37e minuut.
Karpiščák met een sublieme pass. Daveri geeft een lange en hoge pass. Murzacu kopt de bal weg. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Helšus bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu met een sublieme pass. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:4

40e minuut.
Brůček is nu in balbezit. Corno verovert de bal door een tackle van achteren. Corno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Murzacu de bal. Murzacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:5

42e minuut.
Pachman verovert de bal door een tackle van achteren. Pachman met een sublieme pass. Kálal is nu in balbezit. Corno verovert de bal door een tackle van achteren. Corno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 84%, Plastic Free Football Club 16%.
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:5

52e minuut.
Klungelig pakt Pitrescu de bal. Pitrescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hluchý de bal. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Karpiščák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chałaśkiewicz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Murzacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yücetan rent richting de bal. Yücetan speelt de bal door. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Yücetan de bal. Yücetan met een sublieme pass. Brůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno onderschept slim de pass. Corno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno haalt uit met een fantastische trap. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Pimentel speelt de bal door. Klungelig pakt Corno de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap. Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:6

68e minuut.
Chałaśkiewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kálal de bal onder controle te krijgen. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:7

69e minuut.
Klungelig pakt Flídr de bal. Houško speelt de bal door. Pachman rent richting de bal. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:8

72e minuut.
Klungelig pakt Murzacu de bal. Balán is nu in balbezit. Balán passt de bal zonder na te denken. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pimentel met een sublieme pass. Yücetan is nu in balbezit. Yücetan passt de bal in één keer door. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chałaśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Balán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno verovert de bal door een tackle van achteren. Corno draait met de bal, schiet en ... Božek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:9

76e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Pachman onderschept slim de pass. Pachman passt de bal met de wreef. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ... Božek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:10

80e minuut.
Daveri speelt de bal door. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel passt de bal met de wreef. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Yücetan is nu in balbezit. Corno is nu in balbezit. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel. Božek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:11

83e minuut.
Kálal rent richting de bal. Yücetan verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murzacu de bal. Murzacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:12

85e minuut.
Božek probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz geeft de bal voor. Murzacu rent richting de bal. Murzacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chałaśkiewicz kopt de bal weg. Murzacu rent richting de bal. Helšus is nu in balbezit. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 83%, Plastic Free Football Club 17%.
Jiskra Strážnice - Plastic Free Football Club 0:13