Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 18:27
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: House of Cockburn
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4566
Cockburn Raiders Cruz del Sur
wieners Tactiek N1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
51.9 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kosznik heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz begaat een overtreding. Kosznik raakt geblesseerd tijdens het duel. Zolowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel. Tianno bokst de bal weg.

14e minuut.
Beudoret is nu in balbezit. Beudoret probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo is nu in balbezit. Klemencz rent richting de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Pärn bokst de bal weg.

17e minuut.
Doric met een sublieme pass. Kannela rent richting de bal. Kannela geeft een hoge lob. Kosznik rent richting de bal. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Siwek kopt de bal weg. Dracena heeft problemen om de bal te vangen. Kannela rent richting de bal. Kannela geeft een lange en hoge pass. Reiman rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Beudoret speelt de bal door. Puistoranta is nu in balbezit. Puistoranta probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Pärn bokst de bal weg.

35e minuut.
Filip geeft een lange en hoge pass. Klemencz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Curechi neemt de hoekschop. Daar is Zolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curechi zal de hoekschop nemen. Klemencz is nu in balbezit. Vürst legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klemencz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Tsogo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Kannela rent richting de bal. Kannela geeft een lange en hoge pass. Reiman probeert de bal met de borst te controleren. Reiman draait met de bal, schiet en ... Tianno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Cruz del Sur 1:0

41e minuut.
Mihkelson geeft een hoge lob. Reiman controleert de bal met de borst. Rauseo is nu in balbezit. Reiman onderschept slim de pass. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 58%, Cruz del Sur 42%.
Cockburn Raiders - Cruz del Sur 1:0

59e minuut.
Siwek onderschept slim de pass. Siwek geeft een hoge lob. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Cruz del Sur 2:0

61e minuut.
Edmond rent richting de bal. Edmond geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beudoret met de inworp. Puistoranta geeft een lange en hoge pass. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz passt de bal met de wreef. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Cruz del Sur 2:1

77e minuut.
Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Vilaró passt de bal zonder na te denken. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip passt de bal in één keer door. Esnaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnaider haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 64%, Cruz del Sur 36%.
Cockburn Raiders - Cruz del Sur 2:1