Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 18:27
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: TimStar Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1204
TimStar Os Pobios
Normal Tactiek 442
34% Balbezit 66%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten average
weak Passen good
weak Verdedigen good


6e minuut.
Kämper met een sublieme pass. Ciafrè is nu in balbezit. David begaat een overtreding. David krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos probeert naar een medespeler te passen. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski geeft een hoge lob. Dumitrescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - Os Pobios 0:1

25e minuut.
Cărănică passt de bal zonder na te denken. Gos is nu in balbezit. Gos passt de bal zonder na te denken. Padavona heeft problemen om de bal te vangen. Padavona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Gos heeft problemen om de bal te vangen. Gos geeft een hoge lob. Siele is nu in balbezit. Siele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - Os Pobios 0:2

28e minuut.
Gos met een sublieme pass. Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea rent richting de bal. Padavona verovert de bal door een tackle van achteren. Padavona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Padavona is nu in balbezit. Herea begaat een overtreding. Padavona raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Siele bereikt de bal nog maar net als eerste. Siele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Predoiu trapt de bal weg van het doel. Daar is Coman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siele rent richting de bal. Siele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Denkiewicz met een sublieme pass. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimStar 75%, Os Pobios 25%.
TimStar - Os Pobios 0:2

46e minuut.
Siele kopt de bal weg. Ciafrè is nu in balbezit. Herea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herea krijgt een gele kaart. Ciafrè is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pedras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Padavona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ciafrè heeft problemen om de bal te vangen. Ciafrè geeft een lange en hoge pass. Cărănică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padavona is nu in balbezit. Padavona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - Os Pobios 0:3

73e minuut.
Herea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciafrè zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedras is nu in balbezit. Pedras geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedras met de inworp. Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè geeft een hoge lob. Gos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Padavona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - Os Pobios 0:4

82e minuut.
Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè onderschept slim de pass. Ciafrè geeft een lange en hoge pass. Gos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - Os Pobios 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimStar 73%, Os Pobios 27%.
TimStar - Os Pobios 0:5