Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiskra Strážnice TimStar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Pachman geeft een hoge lob. Houško rent richting de bal. Coman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coman krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Houško is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pachman met een snel genomen vrije trap. Daar is Flídr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu rent richting de bal. Flídr verovert de bal door een tackle van achteren. Flídr haalt uit met een fantastische trap. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Herea is nu in balbezit. Schuster onderschept slim de pass. Schuster speelt de bal door. Flídr rent richting de bal. Flídr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nicodin draait met de bal, schiet en ... Răduleţ kopt de bal weg. David probeert naar een medespeler te passen. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 62%, TimStar 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiskra Strážnice - TimStar 0:0

48e minuut.
Božek trapt de bal weg. Cărănică kopt de bal weg. Pachman heeft problemen om de bal te vangen. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
David passt de bal zonder na te denken. Nicodin is nu in balbezit. Pachman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pachman krijgt een gele kaart. Nicodin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boldurescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
David kopt de bal weg. Cărănică rent richting de bal. Brůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică geeft een hoge lob. Božek bokst de bal weg. Nicodin is nu in balbezit. Nicodin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiskra Strážnice - TimStar 0:1

78e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu geeft een hoge lob. Nicodin kopt de bal weg. Klungelig pakt Boldurescu de bal. Boldurescu schiet op doel. Božek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiskra Strážnice 61%, TimStar 39%.
Jiskra Strážnice - TimStar 0:1