Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 18:27
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: FC CMAS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2722
Piiitrr CS Luceafarul
Normal Tactiek Catenaccio
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Ionele kopt de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer met een sublieme pass. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ďurica kopt de bal weg. Výmola probeert de bal aan de voet te houden. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Ionele rent richting de bal. Ionele haalt uit met een fantastische trap. Štefek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cinpoeru neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ionele rent richting de bal. De bal raakt de paal. Ionele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:1

9e minuut.
Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Havlík de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cinpoeru passt de bal met de wreef. Ionele is nu in balbezit. Ionele passt de bal in één keer door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica geeft een lange en hoge pass. Szolomayer kopt de bal weg. Ionele is nu in balbezit. Ionele haalt uit met een fantastische trap. Štefek bokst de bal weg.

14e minuut.
Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Ionele probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:2

22e minuut.
Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ďurica kopt de bal weg. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica passt de bal in één keer door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Štefek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ionele rent richting de bal. Ionele schiet op doel. Ďurica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:3

34e minuut.
Ďurica geeft de bal voor. Nahodil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kracek de bal onder controle te krijgen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ďurica rent richting de bal. Ďurica geeft de bal voor. Kupecký probeert de bal met de borst te controleren. Cinpoeru geeft de bal voor. Klungelig pakt Ionele de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Crăciun met een sublieme pass. Stoica probeert de bal met de borst te controleren. Stoica met een sublieme pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:4

42e minuut.
Výmola rent richting de bal. Stoica met een sublieme pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Štefek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:5

44e minuut.
Havlík geeft een lange en hoge pass. Crăciun kopt de bal weg. Szolomayer is nu in balbezit. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piiitrr 80%, CS Luceafarul 20%.
Piiitrr - CS Luceafarul 0:5

47e minuut.
Cinpoeru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun geeft de bal voor. Klungelig pakt Kracek de bal. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:6

50e minuut.
Inworp. Stoica met een snelle inworp. Crăciun geeft de bal voor. Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:7

56e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft de bal voor. Szolomayer rent richting de bal. Ionele is nu in balbezit. Ionele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rakovnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Ionele rent richting de bal. Ionele draait met de bal, schiet en ... Štefek bokst de bal weg. Havlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:8

62e minuut.
Kracek rent richting de bal. Kracek geeft een hoge lob. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Crăciun heeft problemen om de bal te vangen. Crăciun speelt de bal door. Stoica speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Štefek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Výmola bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Crăciun geeft een lange en hoge pass. Ionele kopt de bal weg. Szolomayer heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szolomayer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:9

77e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Ionele speelt de bal door. Ďurica heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Štefek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:10

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru met een snelle inworp. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:11

85e minuut.
Výmola is nu in balbezit. Cinpoeru onderschept slim de pass. Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piiitrr - CS Luceafarul 0:12

87e minuut.
Ostřiha is nu in balbezit. Cinpoeru onderschept slim de pass. Cinpoeru speelt de bal door. Ionele rent richting de bal. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piiitrr 78%, CS Luceafarul 22%.
Piiitrr - CS Luceafarul 0:12