Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plastic Free Football Club FC Missing
BioPlastic Tactiek New
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Zanchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchetti geeft een lange en hoge pass. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - FC Missing 0:1

9e minuut.
Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz geeft een hoge lob. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plastic Free Football Club - FC Missing 1:1

15e minuut.
Bondanza kopt de bal weg. Daar is Bloşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti onderschept slim de pass. Zanchetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bondanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza passt de bal in één keer door. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - FC Missing 1:2

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Mølgaard de bal onder controle te krijgen. Yücetan is nu in balbezit. Yücetan passt de bal met de wreef. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plastic Free Football Club - FC Missing 2:2

31e minuut.
Baylon speelt de bal door. Gökmen probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz speelt de bal door. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Gökmen geeft een hoge lob. Corno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baylon. Corno raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Corno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti onderschept slim de pass. Zanchetti met een sublieme pass. Corno rent richting de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zanchetti rent richting de bal. Cvetanov probeert naar een medespeler te passen. Bondanza kopt de bal weg. Maljković kan de bal niet met de borst controleren. Maljković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza verovert de bal door een tackle van achteren. Bondanza speelt de bal door. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti schiet op doel. Cvetanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maljković is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macsali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maljković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - FC Missing 2:3

43e minuut.
Bondanza passt de bal zonder na te denken. Wanatowski rent richting de bal. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti schiet op doel. Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - FC Missing 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 62%, FC Missing 38%.
Plastic Free Football Club - FC Missing 2:4

50e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal in één keer door. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - FC Missing 3:4

53e minuut.
Yücetan passt de bal met de wreef. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Murzacu de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plastic Free Football Club - FC Missing 4:4

58e minuut.
Bondanza neemt vlug de vrije trap. van der Gaag kopt de bal weg. Chałaśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Corno is nu in balbezit. Corno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baylon is nu in balbezit. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Baylon verovert de bal door een tackle van achteren. Baylon geeft een lange en hoge pass. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - FC Missing 4:5

62e minuut.
Corno rent richting de bal. Corno passt de bal zonder na te denken. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković onderschept slim de pass. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov bokst de bal weg.

67e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. Murzacu geeft de bal voor. Šogolj bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan verovert de bal door een tackle van achteren. Yücetan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doeltrap. Ploompuu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Chałaśkiewicz speelt de bal door. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Baylon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baylon krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Wanatowski speelt de bal door. Maljković rent richting de bal. van der Gaag begaat een overtreding. Maljković raakt geblesseerd tijdens het duel. Maljković wilt de vrije trap nemen. Cvetanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Murzacu stond buitenspel. Palčinský komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Doeltrap. Cvetanov met een harde bal richting middenveld. Kozlík kopt de bal weg. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 59%, FC Missing 41%.
Plastic Free Football Club - FC Missing 4:5