Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 18:27
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Municipal
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 956
Cruz del Sur Phil My Tank XI
N1 Tactiek Hoho
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 42
excellent Schieten weak
very good Passen average
solid Verdedigen very good


1e minuut.
N`Tsogo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šichan. N`Tsogo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puistoranta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tucker kopt de bal weg. Beudoret kan de bal niet met de borst controleren. Beudoret passt de bal met de wreef. N`Tsogo rent richting de bal. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 1:0

5e minuut.
Curechi geeft een hoge lob. Boyd kopt de bal weg. Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Rayner geeft een hoge lob. Jára kopt de bal weg. Puistoranta geeft een hoge lob. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Beudoret passt de bal met de wreef. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 2:0

17e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. Klemencz met een sublieme pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 3:0

22e minuut.
N`Tsogo rent richting de bal. Van Blerk verovert de bal door een tackle van achteren. Beudoret verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaw met de inworp. Boyd probeert de bal met de borst te controleren. Curechi onderschept slim de pass. Curechi draait met de bal, schiet en ... Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curechi heeft problemen om de bal te vangen. Curechi draait met de bal, schiet en ... Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Puistoranta geeft de bal voor. N`Tsogo is nu in balbezit. Van Blerk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! N`Tsogo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. N`Tsogo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

31e minuut.
Tucker rent richting de bal. Beudoret speelt de bal door. Curechi probeert naar een medespeler te passen. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 4:0

39e minuut.
Šichan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamara komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Puistoranta is nu in balbezit. Jára begaat een overtreding. Puistoranta raakt geblesseerd tijdens het duel. Puistoranta met een snel genomen vrije trap. N`Tsogo kopt de bal weg. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 5:0

45e minuut.
Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi geeft de bal voor. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 25%, Phil My Tank XI 75%.
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 6:0

48e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft een hoge lob. Beudoret kopt de bal weg. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret geeft de bal voor. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 7:0

65e minuut.
Curechi probeert naar een medespeler te passen. Klemencz rent richting de bal. Rayner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klemencz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Tsogo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. N`Tsogo rent richting de bal. Paal!

69e minuut.
Diggins is nu in balbezit. Diggins geeft een hoge lob. Lillemaa kopt de bal weg. Beudoret rent richting de bal. Beudoret haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beudoret geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Beudoret geeft een hoge lob. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 8:0

75e minuut.
Beudoret onderschept slim de pass. Beudoret passt de bal in één keer door. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 9:0

76e minuut.
Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Simpson probeert naar een medespeler te passen. Filip is nu in balbezit. Shaw maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Shaw moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Shaw schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Filip is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beudoret zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 10:0

80e minuut.
Van Blerk geeft een hoge lob. Lillemaa onderschept slim de pass. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret geeft een lange en hoge pass. Esnaider springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Sukosol komt het veld opgelopen. van Hemert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 27%, Phil My Tank XI 73%.
Cruz del Sur - Phil My Tank XI 10:0