Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 18:27
  • Competitiewedstrijd: Yeeet
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1662
Os Pobios Cockburn Raiders
442 Tactiek wieners
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 50.9
average Schieten formidable
adequate Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Kannela probeert naar een medespeler te passen. Reiman rent richting de bal. Klungelig pakt Reiman de bal. Reiman schiet op doel. Leindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cockburn Raiders 0:1

45e minuut.
Denkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łubkowski de bal. Järvsalu geeft een hoge lob. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 53%, Cockburn Raiders 47%.
Os Pobios - Cockburn Raiders 0:1

46e minuut.
Reiman rent richting de bal. Reiman met een sublieme pass. Kosznik rent richting de bal. Kosznik schiet op doel. Leindler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cockburn Raiders 0:2

47e minuut.
Daar is Siele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman is nu in balbezit. Siele bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mihkelson geeft een lange en hoge pass. Kämper kan de bal niet met de borst controleren. Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Siwek verovert de bal door een tackle van achteren. Siwek speelt de bal door. Järvsalu probeert naar een medespeler te passen. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kämper speelt de bal door. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena passt de bal met de wreef. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Denkiewicz onderschept slim de pass. Denkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Järvsalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dracena geeft een lange en hoge pass. Leindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Denkiewicz speelt de bal door. Pedras rent richting de bal. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman geeft een lange en hoge pass. Kosznik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Os Pobios - Cockburn Raiders 0:3

89e minuut.
Siele bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman passt de bal zonder na te denken. Kannela heeft problemen om de bal te vangen. Kannela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Pobios 65%, Cockburn Raiders 35%.
Os Pobios - Cockburn Raiders 0:3