Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goferva FC FC Cassiopeia
6.3-NIzq Tactiek Gamma Cass
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Buendía rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarrete. Buendía raakt geblesseerd tijdens het duel. Buendía met een snel genomen vrije trap. Contreras rent richting de bal. Met opzet legt Gdeszyński zijn tegenspeler op de grond. Gdeszyński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Vuoripuro trapt de bal weg. Villegas kopt de bal weg. Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft de bal voor. Willwersch maakt een snoekduik en kopt de bal. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch schiet op doel. Lama kopt de bal weg. Willwersch is nu in balbezit. Willwersch schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tinjacá controleert de bal met de borst. Tinjacá geeft een hoge lob. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Cassiopeia 1:0

18e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Willwersch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez Jaramillo. Gómez Jaramillo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Palomino speelt de bal door. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Palomino rent richting de bal. Palomino passt de bal met de wreef. Willwersch rent richting de bal. Willwersch schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Lama de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Carvajal geeft de bal voor. Contreras is nu in balbezit. Lama rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Contreras rent richting de bal. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro bokst de bal weg.

40e minuut.
Villegas passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal zonder na te denken. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Navarrete kopt de bal weg. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goferva FC 36%, FC Cassiopeia 64%.
Goferva FC - FC Cassiopeia 1:0

46e minuut.
Waleczek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Urrego kopt de bal weg. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bełkowski met een snel genomen vrije trap. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Urrego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal met de wreef. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel. Nicoletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goferva FC - FC Cassiopeia 1:1

60e minuut.
Palomino probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá probeert naar een medespeler te passen. Palomino met een sublieme pass. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iriarte de bal. Urrego is nu in balbezit. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski geeft een hoge lob. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ... Nicoletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - FC Cassiopeia 1:2

86e minuut.
Palomino passt de bal zonder na te denken. Contreras rent richting de bal. Canjels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Contreras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Contreras neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carvajal kopt de bal weg. Palomino heeft problemen om de bal te vangen. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goferva FC 49%, FC Cassiopeia 51%.
Goferva FC - FC Cassiopeia 1:2